Věrnost – je stále IN?

Nevěra je obecně považována za nemorální, přesto však pořád existuje a existovat bude. Proč jsou lidé vlastně nevěrní? Je věrnost ve vztahu již pouhým přežitkem?

Líbající se pár

Je věrnost stále v módě?

V současné době se může ohledně věrnosti setkat s různými názory. Jedni tvrdí, že celoživotní věrnost je důkazem kvalitního vztahu, druzí zase tvrdí pravý opak. Existují páry, pro které nevěra v klasickém slova smyslu neexistuje. Nepovažuji ji za něco, co by jejich vztah narušovalo. Naopak je pro ně signálem, že se nikdy nerozejdou. Kde je tedy pravda? Vytratily se morální zásady z partnerských vztahů a nastává doba volných partnerství?

Podvádí se všude...

Jak již bylo řečeno, nevěra existuje a existovat bude i nadále. Zajímá vás, ve kterých zemích se nejvíce podvádí? Mezi největší nevěrníky podle magazínu Famous patří lidé ze Spojeného království. Druhé místo patří Německu, třetí pak Nizozemí. Česká republika se umístila na nelichotivém čtvrtém místě. Následují Austrálie, USA a Francie.

Nevěra následkem nespokojenosti ve vztahu

Pokud se vám v současném vztahu něco nelíbí, hádáte se, na věci máte jiný názor, máte nekvalitní a nebo nudný sex apod., musíte dané problémy řešit. Tím, že jeden z vás uteče za „bokovkou", se problém nevyřeší. Navíc jednorázová nevěra za konec vztahu rozhodně nestojí. Naučte se místo toho raději se svým partnerem komunikovat a nebojte se říct své pocity.

Uvědomte si, že věrnost není pouhým přežitkem a rozhodně je správná. Snažte se proto ovládnout své chvilkové choutky - zejména v případě, že stávající vztah vám za to stojí a cítíte se v něm dobře. V každém vztahu se občas objeví mračna - je jen na partnerech, jak rychle dokáží ze zamračené oblohy udělat opět modré nebe.

Nevěra - jaká jsou její pravidla?

Chcete přestat žárlit? Změňte přístup k sobě samé

Mýty o milostných vztazích

7 nejčastějších problémů ve vztahu

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies