Erotické SMS

Bojíte se partnerovi sdělit své erotické touhy? Nevíte, jak mu říct, že už dlouho sníte o rychlovce venku v přírodě? Není nic jednoduššího než využít služeb mobilního telefonu. Pomocí sms zpráv správně nažhavíte sebe i jeho.

Ruka držící mobilní telefon

Toužebné věty si nejčastěji říkáme v posteli při mazlení či milování. Spoustu věcí si však stydíme nahlas říct nebo nevíme, jak se vyjádřit. Proč nevyužít mobilní telefon? Pomocí sms zpráv můžeme vylíčit naše tajná erotická přání do detailů.

Erotické sms jako afrodisiakum

Kdykoliv si vzpomenete na svého partnera a zatoužíte po milování, nebojte se sáhnout po mobilním telefonu. Můžete mu prozradit, jak moc se vám včerejší milostné hrátky líbily a jak se těšíte na pokračování. Také popis vašeho spodního prádla probouzí v protějšku fantazie, které nebudou spát až do setkání s vámi. V den D se na sebe vrhnete, jako byste se neviděli měsíce. Přírodní afrodisiaka ve formě bylin naleznete v radách na serveru www.chovatelka.cz, zatímco neméně účinné přípravky moderní medicíny se dají nejlevněji pořídit zde.

 

Erotické sms pro potěšení

Jakákoliv erotická pochvalná sms potěší. Po zbytek dne si pak bude váš protějšek přehrávat v paměti slůvka lásky a jeho rty bude krášlit úsměv. Jde vlastně o modernější a zajímavější formu sexu po telefonu.

 

 

Kde brát náměty?

Piště to, co skutečně cítíte – vaše momentální pocity a touhy, kde by jste si přáli, aby se vás partner dotýkal nebo kde se dotýkáte vy sama. Popište svou představu ideálního sexu. Pokud už nemáte fantazii něco nového vymyslet, můžete využít stránek na internetu, kde se erotickými smskami zabývají.

 

Na co si dávat při psaní erotických sms pozor

Dávejte si pozor na gramatické a pravopisné chyby, které činí z erotických sms spíše směšnou záležitost. Před odesláním erotické sms si také pečlivě zkontrolujte telefonní číslo. V případě, že sms omylem pošlete např. svému klientovi, vás čeká nepříjemné vysvětlování. Takové chyby se často stávají při nevěře.

 

Všeho s mírou

Jakmile přijdete erotickému smskování na chuť, dejte si pozor, aby se ze zábavy nestala závislost. Pak by se mohlo stát, že při skutečném kontaktu si nebudete mít co říct, nebudete schopni naplno vyjádřit své city, představy a přání. Protože pomocí sms je mnohem jednodušší napsat i velmi ošemetné věci, můžete partnerovi také ublížit. Vždy proto postupujte pozvolna.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies