Sex po telefonu

Sex po telefonu je jakýsi „potenciální“ sex označující sexuální rozhovor po telefonu, mezi dvěmi a více osobami, obzvlášť když alespoň 1 osoba masturbuje nebo se zapájí do sexuální fantazie.
Žena držící telefon u ucha

Sex po telefonu - jeho formy

Sex po telefonu může mít několik forem, např. otevřená vyjádření sexuálních pocitů či lásky, hrané a líčené náznaky, anekdoty o sexu, debata o osobních a citlivých sexuálních tématech. Populární je dnes také varianta erotických sms.

Sex po telefonu – pracovníci a zákazníci

Sex po telefonu zahrnuje placeného profesionála a platícího zákazníka.

Pracovník, který “dělá“ sex po telefonu je typ sexuálního pracovníka i erotického herce. U pracovníku se nejvíce cení hlas, herectví a umění zahrát sexuální role spolu se zkušenostmi rozeznat a reagovat na velkou škálu požadavků zákazníka.

Jen málokdy pracovníci sexu po telefonu masturbují během rozhovoru se zákazníkem, ale vždy masturbaci či sexuální styk hlasově stimulují nebo hrají sexuální role podle požadavků zákazníka. Tyto požadavky ve většině případů zahrnují témata, do kterých se zákazník v reálném životě nemůže zapojit, jak pro etické tak i legální důsledky, nedostatek fyzických schopností aj. To znamená, že sex po telefonu poskytuje poloanonymní “obchod“ pro tyto požadavky klienta a to s malým nebo žádným důsledkem kromě zahrnutého poplatků.

Sex po telefonu – služby

Služby sexu po telefonu se zaměřují na muže nebo ženy určité sexuální orientace a soustředí se na hlavní proud sexuálních zážitků. Množství jednotlivých služeb sexu po telefonu odráží velké spektrum lidského sexuálního chování, které běžná společnost často nedokáže poskytnout.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies