Flirtovací signály

Líbí se vám nějaký muž a nejste si jistá, zda ho oslovit? Dokážete dobře odhadnout, co se v druhých odehrává? Někdy stačí jen pohled a víte, jak se člověk zrovna cítí. Váš instinkt a naše rady vám pomohou muže prokouknout.
Žena s vlasy přes obličej

Vyhýbavé pohledy flirtovacím signálem

Kdykoli se na něj podíváte, sleduje vás. Kdykoli se však mají vaše oči setkat, uhýbá pohledem. Myslíte si, že nestojí o větší sblížení? Naopak, jen si hraje na chladného, abyste nezpozorovala, jak jste na něj zapůsobila. Možná si není jistý, zda je to vzájemné a pozorováním se snaží zpozorovat vaši náklonnost.

Flirtování bez řečí

Vy pořád mluvíte a mluvíte a on pořád mlčí. Znáte tuhle situaci? Je to projevem toho, že o vás chce zjistit co nejvíc informací.

Flirtovacím signál - náhlé odmlčení

Jste zvyklá, že vás muž zahrnuje telefonáty, emaily a smskami? A ze dne na den je s tím konec? Potom váš vztah začíná být vážný. Dokud to pro něj byla jen zábavná hra, mohl si s vámi jen tak psát. Ve vážných situacích je pro muže těžké najít vhodná slova.

Flirt v kavárně?

Posadí se váš budoucí partner vždy naproti vám tak, že nic nevidíte? Působí to negalantně, ale muž tak dává najevo, že má o vás zájem. Chrání vás před pohledy jiných mužů a rivalům dává jasně najevo komu patříte.


Hlavní je váš dobrý pocit. Pokud se v přítomnosti partnera cítíte atraktivní a je vám s ním dobře, má zřejmě i on z vás zrychlený tep.

Další články

Znásilnění - jak si poradit?

Sex podle žen

Ženský orgasmus a jak ho žena prožívá

Erotogenní zóny

Nevěra

Seznámení - jak najít toho pravého - tu pravou

Penis a jeho velikost

Sex v těhotenství

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies