Hubněte s Cortisilem

Každodenní stres má přímý vliv na ukládání tuků v těle. Poslední výzkumy prokázaly, že při stresu se v organismu tvoří ve zvýšeném množství stresový hormon zv. kortizol, který ono zvýšené hromadění tukových zásob způsobuje.

Energetický obraz

Co je to kortizol

Kortizol je hormon vylučovaný ve chvílích, kdy jste vystaveni stresu. Jeho úkolem je mobilizovat energetické zásoby a dopravit je do mozku, abyste se s náhlou situací lépe vyrovnali. Současný životní styl je ale přeplněný stresovými reakcemi a tak dochází k tomu, že stresový hormon svůj úkol plnit nezvládá a přirozené reakce na stres jsou narušeny. Výsledkem je stav zvaný chronický stres, který má negativní dopad na naše zdraví.

Chronický stres vážně ohrožuje naše zdraví

Vlivem chronického stresu způsobeného dlouhodobě zvýšenou hladinou kortizonu dochází ke zvýšenému ukládání tuku, zvýšené chuti k jídlu, zvýšené únavě, špatným náladám, k narušení optimální hladiny krevního cukru, poruchám menstruačního cyklu, narušení funkce štítné žlázy, snížení imunity a mnoha dalším negativním projevům.

Kortizol podněcuje ukládání tuku

Je-li tělo vystaveno každodennímu stresu, zvýšená hladina kortizolu podněcuje zvýšenou chuť na sladké, ukládání tuku a zásobních látek, což může mít za následek nadváhu.

Stresový hormon a Cortisil

Existuje naštěstí způsob, jak ukládání tuků v rizikových partiích zmírnit. Přírodní přípravek Cortisil pozitivně reguluje hladinu kortizolu, tlumí pocit hladu, snižuje chuť na sladké a urychluje metabolismus. Tímto způsobem podporuje odbourávání tuku. Navíc příspívá k . Mechanismus působení Cortisolu zároveň nenarušuje schopnost organismu bránit se stresu, protože nepotlačuje účinky stresového hormonu, pouze pomáhá vrátit jej na normální úroveň.

Složení přípravku Cortisil

Přírodní přípravek Cortisil obsahuje dvě hlavní komplexní složky: Cortiplex I a Cortiplex II. Cortiplex I působí proti nežádoucím účinkům každodenního stresu, napomáhá celkové duševní pohodě. Cortiplex II urychluje metabolismus, podporuje odbourávání tuků. Cortisil obsahuje přesně ty přírodní látky, které chrání tělo před ukládání tuku vlivem každodenního stresu.

Hubnutí s Cortisilem – jak na to

Pro dosažení co nejlepších výsledků se doporučuje Cortisil užívat alespoň tři měsíce. Účinek Cortisilu je dobré podpořit zdravou stravou a dostatkem pohybu. Užívají se 2 tablety denně, nejlépe ráno a v poledne společně s jídlem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies