Hubnutí pod dohledem

Myslíte si, že přesně víte, jak zhubnout? Všechny zásady účinné diety už znáte nazpaměť? Tak proč to nefunguje? Každé tělo je jiné. Nepotřebujete univerzální rady, ale dietu šitou na míru a s tou vám pomůže výživový poradce.

Červené jablko položené na váze

Pokud opravdu hubnete a necítíte se unavení, bravo. Většinou je to ale naopak. Možná jdou kila dolů, ale s nimi přicházejí různé vedlejší potíže jako je nedostatek energie, deprese nebo velká chuť na sladké. Všechny tyto projevy jsou znamením, že něco není v pořádku.

Výživový poradce – hubnutí pod odborným dohledem

Proč je výhodou mít svého výživového poradce? Protože odborník na hubnutí vzatý sestaví dietní plán nejen podle vaší váhy, ale také podle druhu vašeho zaměstnání, zdravotních potíží (vysoký cholesterol, potravinové alergie, srdeční choroby apod.), míry volného času apod. Pomůže vám řešit problémové situace, které v průběhu hubnutí nastávají, vysvětlí vám nutnost jednotlivých částí dietního plánu a jeho prospěšnost pro vaše zdraví.

Výživový poradce spolupracuje také s dalšími odborníky, např. s fitness trenéry, takže bude pod odborným dohledem vedeno i vaše cvičení a vám se tak nemůže stát, že si hned na začátku ublížíte nebo si přetáhnete svaly.

Dieta šitá na míru výživovým poradcem

Dieta sestavená výživovým poradcem bude zaručeně zdravá a účinná. Musíte se však přinutit ji dodržovat důsledně, jinak je veškerá snaha marná. Výživový poradce naštěstí dokáže člověka správně motivovat. Pokud hubnete sami, čas od času zhřešíte. Pod dohledem odborníka budete disciplinovanější.

Jste to, co jíte

O tom, jak je dieta pod dohledem odborníka účinná, se přesvědčili i mnozí účastníci televizního pořadu Jste to, co jíte. V této populární reality show se lidé, kteří trpí nadváhou, pokouší zhubnout s pomocí dietoložky MUDr. Kateřiny Cajthamelové. V pořadu Jste to, co jíte se každý účastník přesvědčí o tom, že s pevnou vůlí a podporou odborníka jde opravdu všechno.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies