Imunologie a posílení imunity

Všichni víme, jak důležité jsou pro posílení imunity vitamíny. Můžeme je doplňovat pomocí ovoce a zeleniny nebo ve formě chemické, tedy v tabletách. Existují však také produkty čistě přírodní, které vám prokážou stejnou službu jako čerstvé ovoce.

Sklenice plná jahod

Posílení imunity – vitamíny především

Pro posílení imunity je důležitá řada vitamínů: Vitamín A, vitamíny skupiny B, vitamin E, K. Nejdůležitější je však vitamín C. Pokud chcete zůstat zdraví a svěží, musíte tyto imunitní dobíječe doplňovat každý den, a to buď pomocí čerstvého ovoce a zeleniny nebo ve formě checmické, v tabletách. Zdravější je pochopitelně první varianta.

Posílení imunity – kdy je třeba

Posílit imunitu zvýšením dávek vitamínů je nutné během nachlazení či nemoci, ale i po uzdravení, kdy je ještě organismus vyčerpaný. Oslabenou imunitou jsou ohrožováni také starší lidé a psychicky vyčerpaní jedinci. Poznejte účinky Aloe Vera. Zvýšený příjem vitamínů je prevencí proti vzniku řady onemocnění.

Aloe vera imuno - nejlepší posilovač imunity

Výraznými posilovači imunity je čerstvé ovoce a zelenina, ovocné šťávy, výrobky z tmavé mouky a ryby. Z doplňků stravy jsou k posílení imunity vhodnější přípravky na přírodní bázi, například s bylinkami nebo s výtažkem z Aloe Vera. Tato rostlinka je známá pro své všestranné léčebné účinky. Je zdrojem vitamínů, minerálů, sacharidů, enzymů a aminokyselin. Působí antibioticky, odstraňuje viry i bakterie, ošišťuje organismus, dodává energii. Na přírodní bázi je Aloe zpracováno např. v přípravku Aloe Live imuno od firmy Pharma Activ. Aloe Live imuno je vhodný při oslabení a vyčerpání, pro posílení imunity v období zvýšené imunity i pro každodenní uchování obranyschopnosti.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies