Jaká jídla si Češi nejčastěji objednávají domů?

Objednat si jídlo až domů? To je v dnešní době zažitý trend, kterému přichází na chuť stále více lidí. Je totiž nesmírně pohodlné zvednout telefon nebo provést objednávku online a pak už jen počkat, až poslíček s výbornou dobrotou zazvoní u dveří. Jaká jídla si Češi nejčastěji objednávají?

pizza

Na prvním místě je pizza

Bezesporu nejoblíbenějším jídlem, které si můžete objednat a nechat dovést doslova až pod nos, je pizza. Jistě se shodneme na tom, že pizzu miluje snad úplně každý – a kdo říká, že ne, ten buď lže, nebo ještě neochutnal pizzu připravenou v Pizzeria Einstein, která patří k nejvyhlášenějším v celé Praze. Pizza se dá připravit na mnoho způsobů, může mít rajčatový nebo smetanový základ, může být se šunkou i pikantním salámem, několika druhy sýra nebo třeba dokonale vegetariánská pro uspokojení těchto vytříbených chutí. Pokud máte chuť na pizzu dovezenou ještě za tepla až k vám domů, objednávejte jedině v Pizzerii Einstein. Pokud například bydlíte na Letné, tak uvítáte spolehlivý rozvoz pizzy v Praze 7.


Na druhém místě jsou asijská jídla

Hned na druhém místě se zabydlela asijská jídla, kterým přichází na chuť stále více lidí. Asijská jídla (např. čínská kuchyně) mohou mít mnoho podob, nabídka je velice pestrá a na své si tak jistě přijde široká síť zákazníků. Nudle, rýže, pikantní maso nebo jejich legendární polévky. To jsou největší lákadla asijské kuchyně.


Na třetím místě oblíbená česká klasika

Kdo by to nečekal – my Češi zkrátka nedáme dopustit na typicky české jídlo. Někdy zkrátka dostaneme chuť na svíčkovou se šesti nebo pořádný gulášek, to jsou oblíbené české pokrmy, mezi kterými nesmí chybět ani knedlo-vepřo-zelo. České pokrmy si můžeme uvařit my sami doma, jistě nám ale dáte za pravdu, že dovezené jídlo bez práce přeci jen někdy chutná mnohem lépe.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies