Jsem nebo nejsem bisexuální?

Máte přítele, jste s ním štastná, ale s chutí se poohlédnete za přitažlivou ženou. Znamená to snad, že jste bisexuální nebo to neznamená vůbec nic? Více se dozvíte v následujích řádcích...
Ženy stojící zády v poli
Spousta z vás je na tom podobně. Jste jasně na muže, ale láká vás mazlení se ženou.
Dobrou zprávou je, že vaše touhy jsou úplně normální. Naprostá většina lidí se nerodí jako čistě homosexuální nebo výhradně heterosexuální. Sex se stejným pohlavím si umí představit obrovské množství lidí. A u žen jsou představy ještě častější než u mužů.

Proč sníte o sexu s kamarádkou

Ženy jsou v posteli čím dál zvědavější a odvážnější. Chcete vyzkoušet úplně všechno a zkoumáte svoji sexualitu, dokud neotestujete, co všechno vás vzrušuje. Navíc je společnost jk lesbickému sexu čím dál tolerantnější.
Flirtování ženy se ženou se běžně objevuje ve videoklipech, v reklamách i filmech. Díky tomu se nestydíte svoje choutky projevit na veřejnosti, svěřit se s nimi kamarádce nebo rovnou kamarádku políbit. S touhou po lesbickém sexu se už dávno nikdo netají. V převaze jsou heterosexuálky, které by sex se ženou chtěly ochutnat spíš ze zvědavosti než přímo z touhy.

Týká se bisexualita i mužů?

Šance, že byste svého muže přistihla v objetí s jeho kamarádem, je opravdu dost nízká. Většina mužů totiž bisexuální sklony nemá. Nejnovější vědecké studie ukázaly, že heterosexuální muže absolutně nevzrušuje homosexuální porno, zatímco ženy se při sledování lesbického videa rozpálí úplně stejně jako by byly v posteli s partnerem. I vašemu partnerovi totiž připadají lesbické scény neuvěřitelně sexy.

Bisexualita a sex se ženou

Pokud o sexu se ženou sníte, je dost velká pravděpodobnost, že ho uskutečníte s hodně dobrou kamarádkou. Ženské přátelství bývá něžné a často mívá sexuální podtext. Jen si vzpomeňte, kolikrát jste kamarádce dala na uvítanou pusu anebo jste se s ní vedla za ruku. A od hlubokého a pevného přátelství není daleko k lásce.

Přiznání bisexuality partnerovi

Rozhodla jste se, že se svěříte partnerovi. Buďte opatrná. První co ho napadne je sex ve třech. Není jisté, jestli vás sex ve třech vynese na vrchol erotického blaha, anebo vám zničí vztah. I kdyby se váš partner spokojil s rolí pouhého diváka, do hry může vstoupit žárlivost. Mnohem lepší bude, když si milování se ženou vyzkoušíte v soukromí.

Příležitostný sex se ženou z vás rozhodně nedělá lesbičku. Pokud po mazlení a sexu se ženou toužíte, nezakazujte si ho. Dokud děláte jen to, co sama chcete a po čem toužíte, jsou vaše erotické experimenty v naprostém pořádku.

Další články

Znásilnění - jak si poradit?

Sex podle žen

Ženský orgasmus a jak ho žena prožívá

Erotogenní zóny

Nevěra

Seznámení - jak najít toho pravého - tu pravou

Penis a jeho velikost

Sex v těhotenství

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies