Krása z Asie

Také máte ten pocit, že orientální krasavice vůbec nestárnou? Známe důvod. Je to proto, že používají několik velmi účinných triků. Je jen na vás, zda vyzkoušíte, jak jsou účinné…
Noha ve vodě plné okvětních lístků

Zářivá a krásná pleť podle Asiatek

Ovocný koktejl

Pleťová maska z vymačkaného manga či melounu vykouzlí během čtvrthodinky jasnou a sametově jemnou pleť.

Papájový peeling

Pravidelný peeling pleti je pro asijské ženy samozřejmostí. Tříminutová kúra ze zralé rozmixovaní papáji a dvou lžic šlehačky vaši pleť uvolní a zbaví ji odumřelých částeček kůže.

Medová síla

Popraskané rty budou vypadat opět krásně pomocí trošky medu. Směs z medu a tvarohu se dá výborně využít jako maska na rty. Stačí, když ji necháte působit 10 minut.

Čaj, který zpevňuje

Uvařte silný zelený čaj a poté ho dejte zmrazit na kostky. Ráno si vyčistěte pleť a kostkami čajového ledu po ní projíždějte. Je to sice studený, ale účinný typ z Číny.

Dopřejte si sametový pocit z Asie

Zjemňující peeling

Jemnou pleť budete mít, když si při sprchování do pokožky vmasírujete sezamový olej. Poté ho vysušte tělovým peelingem a důkladně osprchujte.

Nápoj proti stárnutí

Asiatky nemají jemnou a mladou pleť jen tak od přířody. Denně totiž pijí zelený čaj, který zpomaluje stárnutí. Jako nápoj krásy je také znám hrnek mléka s lžičkou sójového oleje a lžičkou medu.

Asijská krása celého těla

Mořská sůl na bříško

Když budete bříško 2x týdně masírovat hrstí mořské soli a pár kapkami olivového oleje, bude krásně hladké.

Na vyrážky jedině sóju

Máte-li nečistoty v dekoltu, lehce se jich zbavíte pomocí této masky: smíchejte 2 lžíce sójové celozrnné mouky s růžovou vodou. Masku naneste na pokožku a nechte 10 minut působit.

Bahno zlepšuje pokožku

Léčivé mořské bahno pomáhá hned trojnásobně. Čistí pokožku, vyhlazuje ji a dokonce odstraňuje nečistoty. Použijte ho jako masku na postižené oblasti těla.

Extra asijský tip

Požitkem pro všechny smysly je asijská květinová koupel. Je to velmi jednoduché. Do lázně přidejte hrnek šlehačky, několik polévkových lžic medu a čerstvé květy nebo jen lístky květů. Uvidíte, jak koupel vaši pokožku jemně ošetří.

Inspirujte se a buďte ještě krásnější

P-Shine - výživná japonská manikúra

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies