Kraťasy - buďte toto léto in

Připadáte si v sukni nesvá, ale zároveň vás otravuje, když se dlouhé kalhoty v letních dnech lepí na nohy? Jedno řešení by tady bylo – nemusíte se navlékat do sukní a vzdát se pohodlných nohavic. A k tomu všemu budete zaručeně in. Pořiďte si kraťasy.
Bílé kraťasy na ženském těle

Kraťasy – vybere si každý

Určitě si mnoho z vás řekne, že kraťasy jsou určeny jen těm, kteří mají superdlouhé nohy a chlapecké boky. Ale opak je pravdou. Nabídka kraťas je tak velká, že si určitě vybere každá žena, ať už je její postava jakákoliv.

Kraťasy – využití je velké

Kraťasy se změnily i co se jejich využití týče. Už dávno totiž nepatří jen na tenis nebo přes plavky při cestě k vodě. Naopak, v současnosti se staly plnohodnotnou alternativou k sukním. I když je pravda, že na slunné dovolené je využijete nejvíc.... co třeba takové Maledivy? 


Třeba taková verze kraťas těsně nad kolena spolu se sáčkem a lodičkami (tomuto typu se přezdívá „nová kostýmová sukně”) vytvoří skvělý outfit do práce. Nebo spolu se sexy jehlovými sandály a zajímavým topem uchvátíte na kdejaké párty. Tančíte ráda? Víte, že tanec je doslova životabudič? Když si oblečete kraťasy spolu s tričkem a teniskami, máte hned pohodlný model pro volný čas.


Na kraťasech se vyřádí nejvíce ty z vás, které vymýšlení nových kombinací mají jako koníček. Sami tak brzy zjistíte, že jedny šortky se dají nosit na tisíc způsobů.

Kraťasy – 4 základní typy

Krátké kraťasy

Po kraťoučkých kraťasech se dívejte, jen pokud jste naprosto spokojena se stavem svých dolních končetin a nějaká pomerančová kůže je pro vás španělskou vesnicí. Trápí-li vás celulitida - změňte to! Velký pozor si dejte na kraťasy s ohnutým dolním lemem. Ty totiž opticky zkracují nohy.

Široké kraťasy

Tento typ kraťasů určitě ocení ty ženy, které nejsou zrovna nadšeny z povolených stehenních svalů. Široké kraťasy jsou ze všech střihů a délek kraťasů asi nejslušivější. Sahají pod kolena a jsou hodně rozšířené, do zvonu. Pamatujte však na to, že opravdu hodně široké modely si mohou dovolit jen vysoké dívky a ženy.

Bermudy

Jedná se o kalhoty, které končí těsně nad koleny, popřípadě těsně pod nimi. Jestliže se vám zdá, že vaší postavě bermudy nesluší a při pohledu do zrcadla si připadáte jako s pár kily navíc, potom vyzkoušejte takové, které jsou na stehnech akorát a směrem ke koleni se mírně rozšiřují.

Městské kraťasy

Městské kraťasy jsou vlastně obdobou bermud, ale sahají nad kolena a jejich střih je celkově rovný, spíše užší. Skvělým trikem na zúžení a protažení nohou aspoň naoko jsou svislé proužky. Šikovně tyto kraťasy vypadají s polo tričky (trička s límečky) nebo sáčky a kabátky do pasu.

Spoustu zajímavých článků o módě naleznete ZDE

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies