Milostné rituály - dodržujete nějaký?

Láska, to nejsou jen slova, ale také smyslné nebo roztomilé zvyky, které si budete navzájem spolu s vaší láskou spojovat. Třeba už nějaký milostný rituál dodržujete nebo si snad myslíte, že nemají význam?

Dřevěná kostka s malovanými obrázky

Milostné rituály – dodržujete nějaký?

Možná nějaký rituál dodržujete a ani si to neuvědomujete. Třeba si večer před erotickými hrátkami zapalujete svíčky, masírujete se nebo se nějakým zvláštním způsobem loučíte. Láskyplné, pravidelně se opakující gesto má pro zamilovaný pár obrovský význam. Beze slov dáváte najevo, že k sobě patříte a že vám na tom druhém záleží.

Milostné rituály a zvyky

To, co se začíná opakovat, se po určité době stává zvykem. Ale zvyky nemusí být jen stereotypní a už vůbec ne sex, ale mohou také držet vztah pohromadě. Milostné zvyky se vám mohou spojovat s nějakou příjemnou činností, ale přesto je nezapomeňte čas od času okořenit nějakou změnou. Co takhle prožít „pršící” víkend v posteli nebo zakončit sobotní úklid milováním na čerstvě vyluxovaném koberci?

Milostné rituály – hrajte si

Pokud netušíte, jaký rituál by mohl vašeho drahého bavit, využijte toho, že chlapi jsou od přírody soutěživí. Zahrejte si nějakou společenskou hru, sportujte společně, vymýšlejte oživení postelových hrátek, střídejte se ve vymýšlení zajímavějších cílů v programech na víkend apod.

 

Milostné rituály – společná relaxace

Vyhněte se chvílím, kdy pasivně usedáte k televizní obrazovce nebo k počítači. Místo toho si dopřejte společnou koupel, při které se uvolníte mnohem víc než před blikající bednou. Rozestavte po koupelně vonné svíčky, napusťte vanu, přidejte do ní spoustu pěny, vlezte si do ní a vyzvěte přítele, aby se připojil. Zbytek je už na vás.

 

 

Milostné rituály v posteli

Zřejmě jste zjistili, které triky vás vynesou na vrchol blaha, a provádíte je v osvědčeném pořadí. Neženete se ale jen za orgasmem a nezapomínáte si v posteli hrát? Pokud ano, i vy se můžete začít po čase v posteli nudit. Buďte ve vztahu svůdná! Jak můžete vědět, že vás jiné triky určitě neuspokojí, když nezkusíte nic nového?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies