Svádění ve vztahu

Existuje mnoho způsobů, jak můžete ve vztahu znovu objevovat erotiku. Masáže, sexuální fantazie, vzrušující důkazy lásky, překvapení. Buďte otevřeni novým nápadům, buďte svobodomyslní.
Listy na nahých nohou

Svádění ve vztahu – erotické představy a fantazie

Každý člověk má erotické představy a sny. Podělte se o ty své se svým partnerem! Necenzurujte své myšlenky, ulehněte do pelíšku a svěřujte se jeden druhému navzájem. Začněte s věcmi, o kterých se vám nejlépe mluví a postupně přejděte na silnější odvar. Nebojte se používat odvážnější výrazy – vašeho partnera to jistě povzbudí a vzruší.

Svádění ve vztahu – erotické pomůcky

Nemusíte hned běžet do nejbližšího sexshopu. Použijete-li jen drobné pomůcky, zvýšíte tím chuť na sex. Při sexuálních hrátkách použijte třeba hedvábný šál, kterým přivážete partnera k posteli nebo ho hlaďte peříčkem, poklaďte mu tělo ovocem a pusťte se do něj! Pomalu se svlékejte a pohrávejte si s každým kouskem oblečení.

Svádění ve vztahu – sex v malinách

Také jídlo může být erotickým spínačem. Dopřejte si piknik v posteli – vyberte jídla, se kterými si můžete zařáditmaliny, jahody, med, čokoládu, kostky ledu.. Výborným tipem je sladká šlehačka, kterou postříkáte partnera a uděláte si z něj lízátko.

Svádění ve vztahu – hrajte divadlo

Tohle zvládne každý. Domluvte si schůzku v romantické restauraci a přijďte tam jako cizí osoba. Chovejte se s partnerem, jako byste se vůbec neznali a znovu se poznávejte. Při té příležitosti se oblékněte tak, jak běžně nechodíte. Sexy šaty, účes, make-up. Partner bude u vytržení a bude po vás toužit jako první noc.

Svádění ve vztahu – striptýz

Striptýz je dalším oživením vztahu. Nezačínejte však hned prudce. Stupňujte partnerovu touhu. Napínejte ho. Až spolu půjdete na večeři, zujte si střevíček a přejíždějte mu prsty nohu. Zavolejte mu do práce a vyprávějte mu, co byste s ním zrovna chtěla provádět. A to do detailů!

O striptýzu se dočtete i zde - připravte jedno velké překvapení!

Svádění ve vztahu – komplimenty

Muži také potřebují komplimenty. Připomínejte svému drahému jak krásně voní, jak má mužné ruce, krásné vlasy a sexy pohled.

Svádění ve vztahu – nespěchejte

Než dojde na sexuální styk, nikdy nespěchejte. Zapomeňte na stereotyp a dopřejte si před sexem masáž s aromaolejem, vzrušující koupel, něžné laskání nebo si třeba zahrajte na honěnou. Hlavně nespěchejte a nechejte svou touhu čekat. Jednoznačně se vám to vrátí v hloubce prožitku.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies