Móda do školy

Protože žáci, školáci a studenti tráví ve škole velké množství času, je důležité, aby bylo oblečení především pohodlné. Jak tedy skloubit módu, pohodlí a svůj vlastní styl aniž bychom nezanechali v kantorech špatný dojem?
Dívka s vlnitými vlasy
Nejen my dospělí, ale i naše děti chtějí být in a cítit se ve svém oblečení dobře. Pokud právě díky svému ošacení nezapadnou do kolektivu, chybějící sebevědomí může negativně ovlivnit jejich studijní výsledky.

Móda pro mladší školní věk

Trendem současné dětské módy jsou zmenšeniny dospělých oděvů, které by si ale v případě malých dětí měly ponechat hravost a pestrost. Absolutním hitem v dětské módě jsou kostky, nápisy a obrázky. Nejoblíbenější jsou pochopitelně obrázky Harryho Pottera a dětské stálice - panenky Barbie. Nebojte se proužků a kostek a jednotlivé kousky oděvu nezapomeňte barevně sladit. Holčičkám budou slušet barevné punčocháče, klukům moderní kšiltovka.

Móda pro starší školní věk

Třináctiletí kluci už budou nad tričkem s Harry Potterem ohrnovat nos. Začněte je pomalu oblékat jako muže. Kupujte mu kapsáče, manšestráky, laclové kalhoty doplněné košilovým tričkem nebo tričkem s nápisem či číslicí. Stále letí džínové bundy. Z oblečení pro dívky uberte z barev a nápisů.

Módní trendy pro středoškoláky a vysokoškoláky

Děti středoškolského věku jsou už dostatečně staré na to, aby si o výběru oblečení rozhodovaly samy. Ale vědí, co je ve středoškolské a vysokoškolské módě in?

Rafinované školní uniformy

Školní uniformy jsou dávnou minulostí, dnes se do školy nosí téměř všechno. Proč se ale školními kostýmy trošku neinspirovat? Například skládané kostkované minisukně s kostkovaným vzorem jsou hotovou módní lahůdkou i pro dospělé. K sukni se hodí nadkolenky a bílá košile. Bílá halenka by určitě měla být základem šatníku středoškolaček i vysokoškolaček. Studentky vysokých škol ji uplatní hlavně na zkouškách. Přes halenku přehozený pulovr s vytaženými límečky působí také perfektně (kombinaci můžete později využít také v módě do práce).

Móda pro mladé (nejen školáky)

Pro odvážnější jsou určeny kostkované nebo pruhované kalhoty pod kolena s vysokými kozačkami a halenka s korzetem. In je také sukně doplněná punčochami, tvídové kalhoty, jemně pruhované svetry, halenky a roláky. Nestárnoucí klasikou módy pro mladé jsou džíny. Pánové středoškoláci a vysokoškoláci jistě ocení triko s dlouhými rukávy dvojitého vzhledu, džíny, laclové nebo kapsáčové kalhoty. Stejně jako u dívek je módní košile a přes ní přehozený svetr. Tato kombinace působí efektně a navíc splňuje požadavky týkající se zdraví. Vrstvení jednotlivých kousků oblečení totiž lépe drží teplo a ochrání vás lépe před chladem a případným nachlazením.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies