Móda podle Mrazíka

Ruské trendy ovládly český šatník. Květované sukně s krajkou, brokátová saka, boty a kabáty s kožešinou, ušanky, vyšívané ornamenty, výrazné šperky a kloboučky budou slušet i vám. Vyberte si – chcete vypadat jako Nastěnka, carevna nebo ruský generál?
Žena v bílé zimní čepici
Zima je konečně tady a vy možná hledáte, jak se proti ní vyzbrojit a nevypadat přitom jako medvěd. Módní návrháři se nechali inspirovat Východem a zavedly do svých oblečků ruské prvky. Můžete vypadat jako Nastěnka, ruská carevna nebo ruský voják a přitom neztratíte na půvabu ani originalitě.

V módě něžná jako Nastěnka

Pokud chcete zařadit prvky ruské módy do svého šatníku a přitom zůstat princeznou, volte sukýnky s drobnými květy, výšivkami nebo krajkou. Doplňte je černým, fialovým či růžovým svetříkem s kamínky, jednoduché sáčko či kabát. Proti větru a sněhu se vyzbrojte teplou ušankou a huňatými rukavicemi.

Hrdá jako carevna

Jestliže si potrpíte na výraznější prvky a nebojíte se být extravagantní, zvolte černý kostým vyšívaný barevnými květy, kabátek s kožešinovými lemy, sametovou šálu s třásněmi, brokátovou kabelku. Brokáty letí i na saku nebo kalhotách. Pokud vám tento styl přijde moc překombinovaný, zvolněte jej jednoduchými bílými kalhotami.

Silná jako ruský generál

Jste-li sportovního založení, oceníte módní kousky připomínající historické ruské uniformy. Kombinace kabátu se stojáčkem, kloboučku a květované sukně bude vypadat perfektně. Vojenskému stylu můžete dodat na ženskosti výraznou broží a náušnicemi.

O letošní zimní módě více v článku Móda podzim/zima 2006/2007

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies