Módní inspirace – naučte se kombinovat oblečení

Nás ženy neustále sužuje pocit, že nemáme co na sebe. Nakupujeme nové a nové kousky oblečení a mnohé z nich ani pořádně nevynosíme. Přitom k pocitu, že jsme oblečeny jinak mnohdy postačí jen zajímavá kombinace již stávajících kousků.
Ruce držící překřížené nohy

Nebojte se barev!

Chcete-li vyniknout, kombinujte barvy. Jistě, černá je nesmrtelná, elegantní, ladí ke všemu a navíc opticky zeštíhluje. Pokud si při kombinování barev nejste jistá, sáhnete právě po této. K černé se hodí jakákoliv jiná barva. Váš šatník ale jistě skýtá mnoho oděvů jiného odstínu než je tato temná - a ty čekají na svou šanci!

Jak se naučit kombinovat oblečení?

Zkombinovat několik barev a přitom nevypadat jako klaun je opravdu možné. Řiďte se těmito pravidly. Vezmete-li si na sebe např. dlouhou sukni s divokým květinovým vzorem, volte takovou barvu svrchní části oděvu, která převažuje v záplavě barev vaší sukně.

 

Stejnou barvu pak zvolte pro boty a kabelku. Pokud jste odvážnější, můžete dohromady skloubit více barev, avšak v podobných tónech - romanticky působí např. pastelové tóny. Barva obuvi a kabelky by ale měla být stejná vždy!

Kombinace stylů

Dávno neplatí, že elegance rovná se sukně nebo kalhoty rovného střihu. Šarmantně můžete působit i v kraťasech, pokud zvolíte správný materiál a doplňky.

 

Zabodujete například kombinací lněných kraťasů nad kolena s topem a obuví na podpatku. Důkazem elegantního stylu spřáteleného se sportovním je také spojení sukně nebo kraťasů s kozačkami, riflí se sakem nebo minišatů s baseballovou čepicí.

Vzory a doplňky oživí váš outfit

Letošním hitem v módě je hravost. Puntíky, proužky a hippie styl v podobě dlouhých lehkých šatů, vzdušných topů a lněného oblečení, barevných květinových vzorů a batiky nabádají k uvolněnosti.

 

Moderní oblečení by nemělo lahodit jen oku, ale také vašemu pocitu. Nezapomínejte ani na doplňky jako jsou náušnice, náramky nebo náhrdelníky.

 

Čím méně nápadné máte oblečení, tím výraznější doplňky si můžete dovolit. Například dřevěný korálkový náhrdelník dodá šmrnc jednoduchým lněným šatům.

Další zajímavé články nejen pro ženy z rubriky móda a trendy

Znáte Biniky? Speciální podprsenka na zadní partie vašeho těla!

Móda a trendy – věčná džínovina

Obuv - žabky stále letí

Móda a trendy – šátky jako módní doplněk

Plavky pro každou postavu

Parfémy a vše o nich...Vyznáte se v jednotlivých typech parfémů?

Trendy sluneční brýle letošní sezóny

Móda a trendy - květinová móda

Boty až na prvním místě!

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies