Muži pod pohledem žen

Muži vnímají partnerku jako celek. Narozdíl od mužů se ženy při prvním pohledu na protějšek soustředí pouze na jedno místo. Díky tomu se dá lehce poznat, jaké jsme a jaký muž se k nám dokonale hodí. Kam se mužům podíváte nejdřív vy...?
Temné oči

Díváte se mužům na ruce

Díváte-li se mužům nejdříve na ruce, jste dobrý psycholog. S komunikací nemáte vůbec problém a hodně dáte na intonaci hlasu a gesta.
Jste velmi emotivní a lidé vás buďto zbožňují nebo nenávidí. Váš ideál nemusí mít jen šarm, záleží vám hodně na mužském intelektu.

Díváte se mužům do očí

Jste intuitivní typ, který se zamilovává na první pohled. Ráda gestikulujete a mluvíte v náznacích, nikdy nejdete přímo k věci. Pro rande volíte klidná místa. Nechcete intelektuála, ale muže, který bude rozumět vašim dvojsmyslným narážkám.

Na muži vás zaujmou ústa

Jste citlivá a nedůvěřivá. Nemáte ráda hádky a komplikované vztahy. Hledáte chápavého a otevřeného muže, který miluje naplno. Muž vám musí sedět v životním postoji a musí být pro vás oporou.

Díváte se nejdřív do rozkroku?

Máte temperamentu na rozdávání. Svůj zájem dáváte mužům okázale najevo a v podstatě si život bez mužů nedokážete představit! Baví vás flirtovat a jste ráda středem pozornosti. Favoritem se pro vás stává muž v přiléhavém sexy oblečení - máte ráda živočišnost.

První pohled na mužskou hruď

Ráda na sebe upoutáváte pozornost. Jste odvážná a umíte si jít za svým. Muži vás obdivují, ale pro mnohé jste moc tvrdohlavá. Potřebuju muže jako jste vy - sebejistého a rozhodného.

Díváte se mužům na nohy

Jste dokonalý estét. Zajímáte se o umění, s oblibou se obklopujete krásnými věcmi a vyznáváte zdravý životní styl. Málokoho si připustíte k tělu a moc lidem nedůvěřujete. Váš ideál je upravený muž, který může být i trošku roztržitý, to vám vůbec nevadí.

Díváte se mužům na boky?

Pro vás je důležitý zevnějšek. Máte ráda svalnaté muže, dobře zapezpečené, kteří si vás hýčkají. Pro muže je potěšením mít vás po boku, ale uvítali by jistě více tolerance a porozumění, což bohužel nepatří k vašim silným stránkám.

První pohled míří na záda

Značí to o vás jako partnerce, že vyhledáváte spolehlivost a vyrovnanost. Jste ztělesněním ženy, se kterou muži chtějí strávit svůj život. Jistou výstrahou by pro vás mohlo být chování při sexu - nesmí se z něj ztratit vášeň a láska.

Další články

Znásilnění - jak si poradit?

Sex podle žen

Ženský orgasmus a jak ho žena prožívá

Erotogenní zóny

Nevěra

Seznámení - jak najít toho pravého - tu pravou

Penis a jeho velikost

 

Sex v těhotenství

 




Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies