Nejznámější dietní maniaci ze světa celebrit

Udělají všechno proto, aby byly štíhlé a krásné a aby při procházce po červeném koberci znovu uslyšely potlesk davu. Snaha o štíhlou linii se ale mnohdy zvrhne v mánii. Které celebrity dietám zcela podlehly?

Falafel s ozdobnou květinou

Victoria Beckham – lifting, botox a šílené diety

Bezesporu nejbláznivější zastánkyní diet mezi celebritami je Victoria Beckham, manželka Davida Beckhama. Nesnese na svém těle ani miligram tuku a obětuje tomu veškeré své úsilí. Protože nesnáší lopocení se v posilovně, vymýšlí si vlastní diety. Ještě nedávno jedla jen jahody a pila zelený čaj a šťávu z aloe vera – její váha poklesla na neuvěřitelných 47 kg. Není divu, že se tak ve Velké Británii stala ikonou anorektiček. Co nezvládla dieta, dohnal lifting nebo botox. V současnosti se ale zdá, že konečně přišla k rozumu. Nabrala pár kilo a tvrdí, že se cítí lépe. Podporu našla nejen u přátel, ale také u manžela Davida Beckhama.

Jennifer Lopez – po porodu cvičí jako o život

Také kráska Jennifer Lopez, jejíž plné tvary miluje celý svět, poslední dobou šokuje. Během těhotenství sice nabrala více než 20 kg, ale po několika týdnech cvičení a tvrdého odříkání jé téměř na původní váze. Živí se pouze libovým masem a zeleninou a denně celé tři hodiny cvičí. Odborníci si klepou na čelo – tělo by mělo alespoň šest týdnu po porodu odpočívat! Jennifer Lopez se zkrátka nechce vzdát předního místa na výsluní showbyznysu ani za cenu zhuntovaného zdraví.

Calista Flockhart – přiznala se k anorexii

K snídani tři kuličky hrášku, k večeři jednu mrkvičku. I takové vtípky se vymýšlely na adresu vyhublé představitelky Ally McBealové ve stejnojmenném seriálu, populární herečky Calisty Flockhartové. Ještě donedávna nařčení z anorexie rázně odmítala, nakonec se ale přeci jen přiznala. Údajně se jednou kvůli svému hladovění dostala až na pokraj smrti.

Zdá se ale, že stejně jako na Victorii Beckhamovou i na Calistu pozitivně působí láska - po boku fešáka Harrisona Forda jen kvete a její postava dávno nepřipomíná kostlivce.

Nejznámější česká dietářka? Lenka Kořínková

Známou českou herečku Lenku Kořínkovou si nejčastěji vybavíme jako učenku ve filmu Holky z porcelánu. Lenka byla pro svůj komediální talent často obsazována do podobných roztomilých rolí. V roce 1981 s manželem emigrovala do Austrálie, po návratu do Čech se jí už ale nepodařilo prosadit. Dlouho se utápěla v alkoholu, než objevila svou novou vášeň – dietu založenou na principech dělené stravy. Napsala spoustu knih a příruček o zdravé výživě, vrátila se do země klokanů a svou dietu propaguje i zde.

Dieta Lenky Kořínkové spočívá v tom, že určité skupiny potravin musíte kombinovat samostatně. Například rostlinné nesmíte kombinovat s živočišným, ovoce zase se zeleninou. Úplně je zakázan cukr, alkohol a bílé pečivo. Narozdíl od výše zmíněných dietních šílenců je alespoň Lenčina dieta zdravá a rozumná.

Chcete se dozvědět více, jak hubnou celebrity? Přečtěte si:

Známé diety celebrit

Dieta Lenky Kořínkové

Zónová dieta - dieta celebrit

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies