Nevěra - jaká jsou její pravidla?

Snad každému se může stát, že se mu do cesty připlete, kromě právoplatného partnera, někdo jiný. A i když si říkáte: „U mě to nehrozí”, tak za pár let nebo dokonce i týdnů, může být všechno jinak…
Obličeje dvojice dotýkající se nosy

Co je vlastně nevěra? Pro některé už jen pouhá myšlenka či slovo, pro jiné polibek nebo sex s osobou, která v partnerském vztahu nemá co dělat.

Možná si říkáte, že u vás se nic takového, jako je nevěra, stát nemůže. Ale nikdy neříkej nikdy! Za pár let, týdnů a nebo dokonce i dnů může být všechno úplně jinak. A ať už jsou vaše důvody k nevěře jakékoliv a nechcete nijak ohrozit váš nynější vztah, měli byste dodržovat jistá pravidla. Trošku jiný pohled na nevěru najdete v článku zde.

Pravidlo č. 1 – buďte diskrétní

O tom, že máte nějaký mimopartnerský vztah, by určitě nikdo neměl vědět. Je to pouze vaše soukromá věc, a tak by to mělo zůstat po celou dobu nebo aspoň do chvíle, než se sami nerozhodnete pro nějaké řešení. I když je těžké se s nevěrou nesvěřit, tak si musíte uvědomit, že není spravedlivé svou vinou zatěžovat i své přátelé. Jsou to také jen lidé a stejně tak jako vy, i oni rádi mluví.

Pravidlo č. 2 – všechny důkazy pryč

Dostali jste od svého milence/milenky romantické či erotické smsky, krásné spodní prádlo či jiný dárek? Sms zprávy musíte smazat a ostatní dárky schovat, ale v žádném případě ne doma. Nechat si snad můžete jen neutrální dárky. Pozor si dejte i při placení. Nikdy nepoužívejte platební kartu a účty vyhazujte.

Pravidlo č. 3 – neměňte vzhled

Zajisté se svému milenci/milence chcete líbit. Ale nepřehánějte to s líčením, nápadně přehnanou péči o vzhled a oblékejte se tak, jako doposud. Ovšem, pokud bude vaše změna postupná, nikdo ji asi ani nezaregistruje.

Pravidlo č. 4 – mějte vše promyšleno

Máte se svým milencem/milenko naplánovanou schůzku a doma vysvětlujete, kam to vlastně jdete? Když už musíte lhát, tak si předem všechno promyslete a partnerovi své vysvětlení řekněte v klidu a hlavně s přehledem. Ale každý ví, že méně je někdy více, takže není-li to nutné, zbytečně nevysvětlujte.

Pravidlo č. 5 – pozor na zdraví a nechtěné těhotenství

Tady není snad zapotřebí něco dodávat. Chraňte se jak nejvíce to jde, jak před otěhotněním, tak před různými nemocemi.

Pravidlo č. 6 – zatloukat, zatloukat, zatloukat

Má váš partner podezření na nevěru? Nechcete-li váš vztah ukončit, nic nepřiznávejte a zatloukejte, jak je to jen možné. Vašemu vztahu by přiznání k nevěře s největší pravděpodobností jen uškodilo.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies