Odhalte své skryté erotogenní zóny!

Erotogenní zóny jsou místa na těle, reagující na jemné dotyky a hlazení. Někdo má takových míst na těle více, někdo méně. Poodhalte své skryté erotogenní zóny! Povíme vám, jak na to!
Muž ležící polonahý na posteli

Nejčastější erotogenní zóny mužů

Mezi nejčastější erotogenní zóny mužů patří zejména penis, žalud, varlata, bradavky, místo mezi penisem a konečníkem, krk a také místo za kořenem penisu.

Nejčastější erotogenní zóny žen

Mezi nejčastější erotogenní zóny žen patří vagína, klitoris, prsa, bradavky, ušní lalůčky, krk, břicho, ústa a jazyk, záda a také vnitřní strana stehen.

Mezi nejerotogenější zónu mužů i žen patří pohlaví

Pohlavní orgány jsou vůbec nejerotogenější místa lidského těla. Při vzrušení se zvyšuje průtok krve jejich cévami a stávají se citlivější na stimulaci. Příjemné jsou jemné dotyky jazykem nebo prsty, které navozují příjemné pocity a zvyšují vzrušení.

Víte, jaké mohou být vaše skryté erotogenní zóny?!

Na vašem těle mohou existovat místa, které jste dosud neobjevili a které vám mohou dopomoci k maximální rozkoši. Víte, které to jsou? Mezi taková místa mohou patřit právě vaše ruce a dlaně, podpaží, podbřišek, nos, kliční kosti a nebo také bedra. Nějaký čas to určitě potrvá, ale snažte se poznat své tělo a experimentovat.

Zažijte lepší sex - vyzkoušejte hry s jazykem a rty

Různé druhy polibků zvyšují vzrušení a působí velmi eroticky. Proto neváhejte a vyzkoušejte to! Špička a spodní část jazyka citlivě reaguje na dotyk. Kůže na rtech je tenká a má spoustu citlivých nervových zakončení. Právě váš jazyk a rty mohou dovést vašeho partnera do extáze, ovšem musíte vědět jak na to.

 

Ideální jsou letmé pomalé dotyky rty i jazykem, které směřují k předem určenému cíli (tedy k nejerotogenní partnerově zóně). Tip: Zkuste jazykem pomalu sjíždět od jeho rtů, přes bradavky až po podbřišek (odvážnější mohou zajít i dále).Partnerovo hlasité sténání vám bude odměnou. 

Ženy, muži a sex

Sexuální život seniorů – překvapivá fakta

Valentýn ve vaší ložnici

Nestyďte se před svým partnerem…

Dopřejte si netradiční sex

Masáž penisu

Kuriozity ze světa sexu

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies