Dopřejte si netradiční sex

Potřebujete něčím okořenit sexuální život? Stává se váš vztah stereotypním? Nebojte se experimentovat. Přinášíme několik žhavých tipů, které zaručeně potěší nejen vás, ale i vašeho partnera.
Malina na ženském prsu

Vyzkoušejte si submisivní nebo dominantní roli

Spousta lidí má submisivní nebo dominantní sklony. Navrhněte své drahé polovičce, že si zahrajete na otroka a pána. Muž by měl dát ženě na výběr, kterou roli chce hrát. Pokud s nadšením přijme roli pána, máte tu čest s dominou. Do kůže otroka nebo služky se zase raději vcítí submisivní slečny. Pokud vaše partnerka s nechutí hru odmítne, zřejmě žádnými těmito sklony nedisponuje.

Otrok by měl pánovi splnit vše, o co si řekne. Úkoly by samozřejmě měly být erotické. Tímto způsobem máte možnost poznat, co se partnerce skutečně líbí. Hrátky s podřízeností můžete zpestřit tzv. bondáží – svazováním. Domluvte se ale na signálu značícím „dost“ – v rámci hrátek může pán přestat rozlišovat, které „ne“ je hrané v rámci role a které „ne“ je míněno vážně.

Neobvyklé místo na sex najdete i doma

K netradičnímu sexu patří netradiční místa. Vzrušuje vás pocit, že můžete být při sexu někým přistiženi? Vyzkoušejte milování ve výtahu nebo v přírodě. Příjemným zpestřením jsou také sexy hrátky v soukromé sauně nebo vířivce. Milovat se ale můžete i doma na zemi, na jídelním stole, ve sprše nebo v kočárkárně.

Erotické pomůcky, které vám zajistí orgasmus

Zdá se vám, že se vaše milování dostává do stereotypu? Přizvěte si třetího! Nemyslíme tím ovšem kamaráda ani kamarádku. Velkou službu prokáže některá z erotických pomůcek. Vybírejte tu, která přinese potěšení vám oběma. Naprostou jedničkou je např. vibrační kroužek – nasadí se na kořen penisu, takže dráždí celé mužské přirození a hrbolek nad kroužkem zase stimuluje ženský klitoris. Nejsilnějšího dráždění dosáhnete s kroužkem při poloze žena nahoře.

Sex po telefonu je nuda. Vyzkoušejte focení a video.

Většina mužů se ráda dívá na porno, ženy už této zálibě holdují méně. Dobrým kompromisem a experimentem zároveň je stát se herci ve svém vlastním erotickém filmu – stačí postavit videokameru na správné místo a zmáčknout tlačítko play. Vsaďte se, že není zajímavějšího zážitku než koukat sám na sebe při milování. Pokud bude přítelkyně proti, navrhněte mírnější variantu exhibicionismu - erotické focení. Uvidíte, že po několika minutách budete mít chuť sexy prádlo z přítelkyně strhnout a milování bude o to divočejší.

Další sexy tipy

Masáž penisu

Svádění ve vztahu

Vibrátory – výběr a nákup

Španělské mušky – afrodisiakum

Masturbace – znáte všechny techniky?


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies