Orgasmus díky cvičení

Máte potíže s dosažením orgasmu? Naučte se pár účinných cviků a budete si jej moci také užívat. Vliv na váš orgasmus nemá jen partner, musíte zapracovat na svých svalech pánevního dna, bříška a zadečku.
Muž líbající ženu na krk
Trénovat můžete i jiné svalstvo, než posilujete třeba v posilovně. Není sice na první pohled vidět, ale výsledky posilování vyplují na povrch při milostných hrátkách.

Díky svalům větší prožitek při orgasmu

Proč cvičit svaly pánevního dna? Protože jeho pevnost má podíl na prožitku orgasmu. Nemusíte platit drahého trenéra, hravě se to naučíte sama. Cvičení se dá provádět všude - v práci, na ulici, kdekoliv se vám bude chtít.
Nelze samozřejmě spoléhat jen na to, že si několikrát zacvičíte a orgasmus se při sexu okamžitě dostaví. Důležitá je odpovídající technika a také to, abyste s partnerem nalezli při milování souhru.
Pokud procvičujete a zpevňujete břišní svaly a hýždě, budete mít taky pevné i svalstvo pánevního dna.

Orgasmus cvičením pánevního dna

Zatínání svalů

Celé cvičení spočívá v zatínání a uvolňování vnitřních svalů pohlavního ústrojí. Svalovinu v okolí poševního vchodu zpevníte tak, že si uvědomíte ty svaly, které zapojujete při zadržování a vypouštění moči a budete je zatínat. Svaly napněte, počítejte do pěti a opět povolte. Cvičení opakujte alespoň 20x denně.
Další variantou je "vytlačování", pocit je podobný jako při stolici. Opět zatínejte a povolujte svaly jako v předešlém případě.

Poloha a správné dýchání

Všechny cviky můžete provádět vestoje, v kleče nebo vleže. Důležitá je pravidelnost jejich provádění a také dýchání. Chybou je například dech zadržovat (i při milování). Také dýchání se dá natrénovat.

Cvičení dechu

Položte se na záda a ruce položte volně na břicho. Zhluboka se nadechněte, zapojte břicho, nikoli plíce. Poté pomalu vydechujte a celé cvičení několikrát zopakujte.

Kontrolou svých děložních svalů se naučíte mnohem intenzivněji vnímat sexuální prožitky.

Další články

Znásilnění - jak si poradit?

Sex podle žen

Ženský orgasmus a jak ho žena prožívá

Erotogenní zóny

Nevěra

Seznámení - jak najít toho pravého - tu pravou

Penis a jeho velikost

Sex v těhotenství


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies