Permanentní styling vlasů

Permanentní styling vlasů je poslední dobou stále více oblíbený. A není se také čemu divit. Každá žena totiž touží po moderním a zároveň upraveném účesu, který jí vydrží co nejdéle.
vlasy

Permanentní styling vlasů

Permanentní styling vlasů se dá aplikovat na jakýkoliv typ vlasů. Celá procedura trvá několik desítek minut a vy se pak můžete svým účesem kochat i několik měsíců.

Permanentní styling – krásné vlasy během chvilky

Permanentní styling vašim vlasům zaručí hned několik výhod. Budou vypadat hustší, zdravější, lesklejší a především budou držet tvar. Pomocí speciálního postupu se vaše vlasy vyhladí a žehličku můžete na pár týdnů schovat do šuplíku.

Proces – na co se připravit?

Stylista na vaše vlasy aplikuje na několik minut speciální krém. Poté se nanáší krém narovnávací, který velice jemným způsobem strukturu vlasu vyrovnává. Na další postup si počkáte 5 – 30 minut, podle typu vašich vlasů. Poté se aplikuje ochranný sprej a následně probíhá žehlení vlasů. Po vyžehlení kadeřník nanese speciální přípravek, který vašemu účesu zajistí dlouhodobý tvar.

Žehlička na vlasy nebo permanentní styling?

Žehlička na vlasy má na rozdíl od permanentního stylingu nevýhody. Nejenže vlasy musíte upravovat po každém umytí, ale navíc si je slušně ničíte. Vlasy, které často přepalujete, začnou být po určitém čase roztřepené, ztratí lest a veškerou péči, kterou do nich dáte, je ta tam. Permanentní styling se naproti tomu aplikuje jednou za dlouhou dobu, a vlasy jsou speciálně ošetřeny, tedy riziko jejich poškození je daleko menší.

Styling – jak dlouho vydrží?

To opět záleží na typu a kvalitě vašich vlasů. Nemusíte však mít obavy, že se efekt vytratí po několika dnech. Průměrně styling vydrží dva až tři měsíce.

 

Aby nám brýle slušely ...

Nehty jsou ozdobou každé ženy

Trendy jara 2008 - oblékněte se podle nejnovější módy

Trendy v líčení a účesech pro rok 2008

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies