Podprsenky - druhy podprsenek

Výběr správné podprsenky má za následek vytvarování poprsí přesně tak, jak se nám to líbí. Na spodním prádle bychom určitě neměly šetřit a měly bychom ho mít velkou zásobu.
Žena v červeném

Univerzální podprsenky

Univerzální podprsenky jsou podprsenky klasické, hladké a bez krajek. Jsou ideální pro celý den i volný čas. Vybírat byste si měly ty s přírodními materiály v kombinaci s lycrou. Některé univerzální podprsenky jsou i na zapínání v předu, což Vám umožní nosit hlubší výstřihy. Chcete vědět, co o vás výběr prádla prozradí - více zde.

Push – up podprsenky

Push – up podprsenky jsou nejlepším prostředkem, jak si ihned a bezbolestně pozvednout poprsí. Dnes je najdete ve většině obchodů se spodním prádlem.

Krajkové podprsenky

Pokud chcete vypadat svůdně, zvolte krajkovou podprsenku. Na těle vypadají skvěle a co teprve pod šifónovou halenkou. Existují i mírně zdvihací, ale hlavně se Vám nesmí nikde zařezávat.

Sportovní podprsenky

Účelem sportovních podprsenek je pevnost. Při jakémkoliv sportovním úkonu Vám budou prsa pevně držet. Materiál Vaší sportovní podprsenky musí být opravdu kvalitní a savý.

Bezešvé podprsenky bez výztuže

Tyto podprsenky vyvolávají dojem, že žádnou nemáte, ale i tak spolehlivě plní svou funkci. Jsou hladké, někdy i průsvitné, několika barev.

Bezešvé podprsenky s výztuží

Takovýmto podprsenkám se někdy říká neviditelné. Prsa Vám krásně vytvarují a nemusíte mít strach, že se Vám na oblečení bude rýsovat její krajka nebo výrazné spoje.

Podprsenky – rada na závěr

Správná podprsenka musí sedět pevně pod lopatkami, měla by Vám jít zapnout bez problémů na prostřední háček a nic by Vám z ní nemělo přetékat.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies