Spodní prádlo - co o vás prozradí?

Chcete být pekelně sexy nebo toužíte působit nevinně? Barva spodního prádla mnohé napoví o jeho majiteli. Než se vydáte na rande, dobře zvažte, jakým dojmem chcete na protějšek zapůsobit.
Ženské nohy v červené sukni

Dáváte přednost růžovému spodnímu prádlu?

V růžové budete za něžnou romantičku. Více než sex vás zajímají hluboké pohledy a těšíte se na večeři při svíčkách. Růžové spodní prádlo volte v případě, že chcete oslnit nesmělého zajíčka nebo intelektuála. Nešlápnete vedle.

Netradiční oranžové spodní prádlo

Máte ráda oranžovou i na prádle? Potom jste kamarádská a nezkazíte žádnou zábavu. Jste dobrosrdečné povahy, je s vámi legrace v životě i v posteli. Sex přímo zbožňujete a ráda střídáte partnery.

Spodní prádlo v modrém

Máte ráda modrou barvu i pod oblečením? Potom jste silná osobnost. Jste spolehlivá, zasněná i tajemná. Záleží pouze na partnerovi, zda ve vás probudí tygřici nebo ne. Nositelky světle modrého spodního prádla bývají veselé, kreativní a zábavné. V blankytně modrém vyražte na rande se sympatickým pohodářem.

Spodní prádlo a klasika v bílé

Něžná barva pro něžnou ženu. V bílém spodním prádle budete působit zranitelně a nevinně. O to víc pak partnera překvapíte, když se z éterické víly vyklube pěkná dračice.

Prádlo v červené - záruka vášně

Jste-li milovnice červeného prádla víte, co chcete a umíte to dát partnerovi okázale najevo. Někdy jste až moc iniciativní a to některé muže až děsí (zvláště začátečníky). Červeným spodním prádlem s podvazky uděláte dojem na zkušeného milovníka.

Chcete působit v prádle rafinovaně? Volte černou!

Černé prádlo volí žena bystrá, rafinovaná a sebevědomá, která nemá strach z experimentů. Volíte-li černou, umíte se prosadit a říct svůj názor. Zároveň vypadáte nedostupně a záhadně. U mužů je černé prádlo voleno jako nejoblíbenější a nejvíc sexy!

Nejvíce svého partnera potrápíte, pokud mu ve předvedete vzrušující striptýz, více zde.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies