Pozor na módní prohřešky!

Téměř každá žena chce být dokonalá a oblékat se tak, jak paní Móda zrovna udává. Ovšem skloubit aktuální módní trendy a individuální vkus dotyčné, je v mnohých případech těžké. Není se tak čemu divit, že módní prohřešek je pak během chvilky na světě. Seznamte se s nejhoršími módními prohřešky.

Věšáky s oblečením

Pěkné, ale malé…

Pokud máte míry 90- 60 -90, je velmi málo pravděpodobné, že na sebe obléknete něco, co by vám vyloženě neslušelo. Máte-li ovšem míry, které se nepřibližují těm "modelkovským", je potřeba nad tím, co si na sebe obléknete, přemýšlet. Není totiž nic horšího, než když si na sebe vezmete oblečení, které již při prvním letmém pohledu naznačuje, že vám je malé. Naše rada? Uzpůsobte oblečení typu vaší postavy. Povede-li se vám to, stane se z vás „kočka“, za kterou se budou všichni chlapi otáčet.

Musí všichni nutně vědět, že je oblečení značkové?

Dalším velmi častým módním prohřeškem je pak oblečení, které se nepropaguje ani tím, jak vypadá, ale spíše tím, jaké je značky – a to nejlépe logem nebo nápisem přes celou přední stranu. Máte-li takové oblečení ráda, noste jej spíše jen ve volných chvílích strávených doma. Vyrazíte-li ven, uzpůsobte tomu výběr oblečení. Nemusí nutně každý vidět, že máte dostatek financí na to, abyste si koupila oblečení známé značky, v horším případě pak nepovedený padělek…

Nesprávné kombinace oblečení

Kolikrát se vám stalo, že jste šla po ulici a v davu lidí, kteří kolem vás prošli, někdo vyčníval? Zamyslela jste se nad tím, proč vám právě tento člověk nesplynul s ostatními? Možná proto, že měl na sobě oblečení zkombinované tak, že vypadal jak kdyby právě utekl od cirkusu. A to je další, bohužel velmi častý, módní prohřešek. Chcete-li vypadat dobře, pečlivě zvažte, jaké kousky oblečení, v jaké barvě, případně vzoru zkombinujete. Přeženete-li to s barvami či vzory, budou se i za vámi lidé otáčet. A to není v tomhle případě žádné „terno“.

Naučte se kombinovat oblečení

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies