Se stylem i v posteli

Spousta žen má za to, že když právě nemá přítele, tak ideální je obléct si na noc vytahané, o tři čísla větší, tričko s kačerem Donaldem. Potom v noci projdete kolem zrcadla a vaše sebevědomí je na bodě mrazu.
Odhalené břicho ženy

Stylově - žádné korzety a krajky

Buďte trendy i v posteli. Nebojte se toho, co by se mohlo stát, kdyby vás muž vašich snů nečekaně v noci překvapil.


V první řadě si uvědomte, že být stylová neznamená obléct se do korzetů nebo průsvitných košilek ze saténu a krajek – to působí poměrně vyzývavě a kolikrát i trapně. Vybíráte podprsenku? Poradíme vám, který model a barvu vybrat! 


Jděte s módou a bez starosti spěte v pohodlném outfitu z příjemného materiálu.

Co je právě stylové a trendy?

Zapomeňte na krátké nebo dlouhé noční košile, ty už jsou dávno out. V dnešní době se nosí sportovní look. In jsou mini kraťásky, tílka, delší volné kalhoty nebo trička (nesmí být však o tři čísla větší než opravdu potřebujete). Víte co je přímo zabijákem sexu? Více v článku.


Také zahoďte pyžama stylu skládací kabátek a kalhoty stejné barvy i vzoru.


S čím v dnešní době zabodujete je stylově sladěný top a kraťásky. Skvěle vypadají dlouhé vzorované kalhoty a jednobarevné tílko, které jsou laděné do stejných tónů. Staňte se sexuální bohyní! Strach nemějte ani z mašliček, barev a vzorů, které byste si přes den nikdy v životě nevzala.

Žhavé outfity - se stylem v posteli

Taková růžová, tyrkysová, bílá nebo žlutá frčí stále. Kupte si outfit spíše s veselými odstíny. Jak barvy ovlivňují váš styl? Zpátečku však zařaďte u vyloženě jednorázové módy (kousky, které jsou moderní jen jednu sezónu), tedy pokud si při každé nově příchozí sezóně nechce pořizovat nový model.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies