Sexem proti stresu

Sexem neuspokojujeme pouze své touhy, ale nevědomky děláme také mnohé pro své zdraví. Pravidelný sex rovná se nejen posílení imunity, ale také odolnosti vůči stresu a únavě.
Muž ležící na ženě u moře

Sex odbourává stres

Sex přináší nejen příjemné pocity, ale i uvolnění těla a duše. Vyplavuje do těla hormony dobré nálady – endorfiny a tím dlouhodobě odbourává stres. Podstatně menší, ale rozhodně ne zanedbatelný, účinek má sebeuspokojování.

Milování během stresu

Bohužel platí, že zatímco ženy v období stresu nemají na milování ani pomyšlení, muži naopak cítí zvýšenou potřebu sexu. Muži by pak neměli na svou partnerku naléhat, ale poskytnout ji psychickou oporu. Dejte ji najevo pochopení slovem, hlazením a objímáním, které z ní uvolní napětí a je pak více než možné, že chuť na sex se najednou dostaví.

Sexem proti únavě

Zní to možná trochu nelogicky, ale sex opravdu odbourává únavu. Jakmile totiž překonáme počáteční nechuť, tělo se uvolní a začne přijímat energii ze vzrušení a dalších příjemných pocitů. Energii můžete nalézt i v některém ovoci.

Sex posiluje imunitu

Pravidelný sex zvyšuje množství protilátek v organismu a posiluje tím naši imunitu. Zvyšuje také odolnost proti stresu v budoucnosti.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies