Sexuální rytmus ženy

Jednou nemáme na sex ani pomyšlení, jindy po něm prahneme. Proměnlivá chuť na sex je způsobená kolísáním hladiny hormonů v našem těle. Hladina hormonů u mužů zůstává na rozdíl od nás stále stejná.
Nalíčená tvář ženy
Hladina hormonů v ženském těle v průběhu osmadvacetidenním cyklu neustále stoupá a klesá. Naše sexuální touha se mění v závislosti na tom, jak blízko se nacházíme k ovulaci. Poznejte svůj fitness cyklus. Který sport si vybrat právě při ovulaci? V této době se uvolňuje vajíčko k oplodnění.

Sexuální rytmus ženy: 1. - 11. den

V době menstruace se vaše chuť na sex snižuje. Samotné milování je v tomto období většině žen nepříjemné, lehké erotické dráždění však může napnuté tělo příjemně uvolnit.

Sexuální rytmus ženy: 12.– 16. den

Od dvanáctého dne se blíží doba ovulace, kdy je tělo připraveno na otěhotnění. Hladina estrogenu a progesteronu stoupá závratnou rychlostí a tím i vaše chuť na sex. Hormony vám vyhlazují pleť a zpevňují ňadra, aby váš vzhled lákal samečka.

Sexuální rytmus ženy: 17. – 28. den

Okolo sedmnáctého dne můžete být ještě sexuálně čilá, ale vaše touha bude postupně opadat. Zvláště pak ke konci tohoto období pocítíte výrazný útlum.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies