Soutěžíme s CORNY!!

Máme pro vás další soutěž, tentokrát s cereálními tyčinkami Corny. Soutěžte a vyhrajte jeden ze tří balíčků plných zdravých a dobrých tyčinek Corny. Klidně je můžete vašim dětem přibalit ke svačině do školy.

Zabalená müsli tyčinka

Corny Big – lahodnější a zdravější!

 

Máte chuť na sladké, ale zároveň chcete něco zdravého? Pak sáhněte po müsli tyčinkách CORNY Big, které představují zdravou a zároveň chutnou svačinku.

 

V porovnání s cereálními sušenkami a čokoládovými tyčinkami vyplývají tyto benefity Corny Big:

  • jsou z hlediska požadavků na vyváženou stravu ideální volbou – pojí v sobě zdravost cereálií a chuť cukrovinek
  • obsahují také skutečné ingredience – např. ovoce či oříšky
  • „nehrají“ si  na minimalizaci proto, aby jejich výrobce mohl tvrdit, že obsahují „minimum energie“, ale jsou zdravější a chutnou svačinkou
  • dávají na výběr jak příchutě bez čokolády, tak i s čokoládou mléčnou nebo hořkou

Pochutnejte si na také na horké novince – meruňkové! Nová příchuť vám přináší svěží kousky meruněk, zdravé müsli a delikátní mléčnou čokoládu, která pikantní meruňky skvěle doplňuje. Mlsejte zdravěji!

CORNY pohár

Aktuální olympijská vítězka v hodu oštěpem Bára Špotáková byla již po šesté za sebou patronkou jubilejního 30. ročníku Corny středoškolského atletického poháru. Klání středoškolských studentů se letos zúčastnilo 15 000 mladých sportovců.

Popularita nejlepší české oštěpařky pomáhá k atletice přitáhnout děti i mládež. Světová rekordmanka získala patronát nad Corny pohárem již před šesti lety. Špotáková se patronátu ujala s vervou a každoročně podporuje středoškoláky i osobní účastí na finále Corny poháru. „Myslím si, že jsou podobné soutěže pro mladé lidi velmi důležité. Studenti si poměří síly a uvědomí si, jaké mají možnosti a limity. Patronkou Corny poháru jsem již šestý rok a jsem ráda, že se ho účastní tisíce teenagerů napříč republikou. Doufám, že někteří z nich také u atletiky zůstanou. Důkazem úspěchu Corny poháru je fakt, že s některými účastníky této soutěže jsem se posléze setkala v reprezentaci, “ říká Bára Špotáková

Corny středoškolský pohár pomáhá přivádět nové naděje ke „královně sportu“, ale zároveň podchycuje mladé lidi, teenagery v obtížném věku, kdy mají jiné, mnohdy mimo sportovní zájmy. „Společnost HERO si uvědomuje, jak moc je pro mládež sport důležitý. Proto Corny podporuje již dvanáctý ročník Středoškolského atletického poháru a my jsme moc rádi, že je patronkou této sportovní akce mezi středoškoláky právě Bára Špotáková - letos již pošesté. Její úspěchy jsou inspirací pro mladé lidi, kteří tak získávají kladný vztah ke sportu. Těší nás, že jsme s Corny, které jsou tolik oblíbené u mladých sportovců, během dvanácti ročníků mohli být u mnoha sportovních úspěchů,“ připomněla Lenka Kočišíková, brand manažerka společnosti HERO, výrobce cereálních tyčinek Corny.

Tak vidíte i olympijská vítězka Bára Špotáková cereálním tyčinkám holduje, tyto dobroty můžete mít doma i vy.

Balíčky pro vás

Soutěžte a určitě vyhrajete balíček plný zdravých dobrot. Jediná podmínka je odpovědět správně na soutěžní otázky a mít trochu štěstí. Jak tedy soutěžní otázky zní?

1. Napište nám alespoň jeden zdravý recept z kysaného zelí, nápovědu najdete zde.

2. Kolik gramů cukru obsahuje cereální tyčinka CORNY BIG? Nápověda je zde.

Své odpovědi zasílejte do 1.12.2011 na soutěžní email: soutez@emagaziny.cz

Balíček vyhrává každý stý email se správnou odpovědí.

Držíme palce!!

Všeobecné podmínky soutěže

1) Veškeré soutěže probíhající na internetových portálech mineralfit.cz, chovatelka.cz a samuraj.cz jsou vyhodnocovány odbornou porotou redakčního týmu, vyhodnocování neprobíhá formou loterie.

2) Příspěvky do soutěží, soutěžní odpovědi a fotografie posílejte na soutěžní e-mail soutez@emagaziny.cz (do předmětu e-mailu vždy uvádějte název příslušné soutěže). Fotografie nesmí přesáhnout velikost 0 ,5 MB a budou posílány ve formátu JPG. Soutěžní příspěvky se nevracejí.

3) V případě soutěží, u kterých soutěžící posílají fotografie, náměty, vtipy a jiné práce tvůrčího charakteru, bude vždy 10 nejlepších prací s udáním autora zveřejněno na internetových stránkách.

4) Soutěžícím se rozumí fyzická osoba která se může jedné soutěže zúčastnit pouze jednou. V jiném případě si zřizovatel soutěže vyhrazuje právo soutěžícího z dané soutěže vyloučit.

5) Veškeré soutěžní odpovědi, fotografie a jiné práce, které podléhají vyhodnocení, nesmí být v rozporu s platným zákonem o autorských právech. Poruší-li soutěžící tento zákon, bude za případné důsledky odpovědný.

6) Soutěžící nebo jeho zákonný zástupce má povinnost uvést své jméno a příjmení, rok narození, platnou e-mailovou adresu (pokud nějakou vlastní), telefonní kontakt a poštovní adresu.

7) Výhry ze soutěží budou odeslány na poštovní adresu do 14 dnů od skončení soutěže. V případě, že soutěžící výhru z jakéhokoliv důvodu odmítne, bude výhra automaticky přesunuta na dalšího výherce v pořadí. Výsledky dané soutěže se účastníci soutěží dozví do tří dnů od ukončení soutěže, a to na internetových stránkách daného magazínu, na kterém soutěž probíhala.

8) Zřizovatel soutěže si vyhrazuje právo zachovávat kontaktní informace o soutěžících.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies