Šperky podle znamení zvěrokruhu

Podle zvěrokruhu vašeho znamení se dá vyčíst spousta vlastností, které máte. A proč neukázat světu, v jakém znamení zvěrokruhu jste se narodili? Pořiďte si originální talisman, který bude vaši vizitkou a zároveň i módním doplňkem…
Šperky z korálů

Móda podle znamení

Vyberte si podle vašeho znamení ten pravý šperk, který bude symbolizovat váš charakter a zároveň vkus. Čtěte dále a dozvíte se spoustu tipů, které se vám rozhodně budou hodit.

Beran – šperky s rubínem

Beranovy kameny podle znamení zvěrokruhu jsou mocné, drahé kameny, mezi které patří rubín, achát nebo dokonce nejkrásnější diamant. Diamantový prsten bude vaší ruce slušet nejlépe, oproti tomu rubínový vám dodá netradiční vzhled a skutečnou originalitu, a to především díky jeho netradičnímu zbarvení.

Býk – temperament a móda

Jelikož jste se narodili ve znamení, které je velmi temperamentní, i váš vkus v oblékání by měl k takovému stylu směřovat. Vašimi kameny jsou zirkon, citrín, růženín, achát nebo malachit, které svědčí o vaší různorodé povaze. Můžete si pořídit šperků, kolik jen chcete, a střídat je dle libosti, v čemž máte obrovskou výhodu oproti ostatním znamením.

Blíženci – náramek s perlami

Pro vaše znamení je typická přátelskost, družnost a blíženci mají také skvělý vkus, co se týče módy. Vašimi kameny jsou mimo jiné bílé perly, které už na první pohled symbolizují čistotu, harmonii a vytříbený vkus. Náramek s pravými, bílými perlami je pro vás to pravé…

Rak – růženínový náhrdelník

Rak má to štěstí, že mezi charakteristické kameny jeho znamení patří jeden z nejkrásnějších, kterým je růženín. Vyjadřuje čistotu těla i mysli a pomáhá udržovat čestné a poctivé chování. Šperků z růženínu najdete širokou škálu, nebojte se pořídit i větší kousek, který podtrhne vaši celkovou image.

Lev – divoké šperky

Lev, jakožto král zvířat, je i králem všech znamení zvěrokruhu. Pro váš charakter byste měli volit netradiční, originální a divoké šperky, které budou zrcadlit váš působivý temperament. Nebraňte se ani výstředním kouskům, vždyť k vám patří.

Panna – nevinnost i síla

Panna se vyznačuje nejen svou nevinností, ale také sílou a pevnou vůlí, díky kterým si dokáže jít za svými cíli. Nebojte se nosit šperky, které vaši úžasnou povahu vynesou napovrch. Skvěle se pro vás hodí šperky z drahých kamenů, jako jsou čistý zirkon, hravý citrín nebo neodolatelný jantar.

Váhy – jednoznačný styl

Váš charakter je známý tím, že ve svých rozhodnutích často váháte. Na druhou stranu, když už se rozhodnete, víte, že vaše rozhodnutí je správné. Stejně tak byste měli orientovat také váš styl, který by měl být jednoznačný a neměnný, jako vaše konečná rozhodnutí.

Štír – mnoho možností

Vaše znamení nabízí mnoho možností, jak vyjádřit váš osobitý charakter. Mezi kameny štíra patří mocné drahokamy, jako jsou rubín, topaz, achát, opál, korál nebo černý obsidián. Máte tak na výběr z širokého sortimentu nejrůznějších šperků, které pomohou doladit váš módní styl.

Střelec – safírový král

Vaše znamení má mnoho charakteristických kamenů, mezi kterými vévodí safír. Pokud si vyberete šperk se safírem, máte vyhráno, protože budete patřit mezi ty, kteří mají perfektní a vyhraněný styl, co se týče módních doplňků.

Kozoroh – křišťálový talisman

Typickým kamenem pro kozoroha je křišťál, který nejenže dodává obrovskou vnitřní energii, ale také působí velmi dobře na fyzickou rovnováhu člověka. Pro vaši povahu zvolte šperk z křišťálu, který vám dodá opravdový šmrnc.

Vodnář – klasické šperky

Pro lidi narozené ve znamení vodnáře se skvěle hodí šperky ze stříbra. Jak se říká, klasika nade vše. Můžete zvolit například stříbrný prsten nebo náhrdelník, do kterého bude vsazen některý z vašich dalších charakteristických kamenů. Patří mezi ně safír, topaz, akvamarín nebo křišťál.

Ryby – perlový náramek

Pro vaše znamení se také skvěle hodí pravé, bílé perly, které jsou pro vás jako stvořené. Ideální šperk pro vaše znamení je perlový prsten, náramek nebo náhrdelník. Velmi módní jsou v poslední době také přívěsky s vsazenou bílou perlou.

 

Trendy design notebooků

Co o vás prozradí písmo?

Břišní tance - pro relaxaci a krásné tělo

Příprava na psychotesty

E-cigareta - řešení pro kuřáky i nekuřáky

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies