Striptýz - silvestrovské překvapení

Mírné přítmí, vzrušující hudba a ženské tělo, které se vlní a pomalu odhaluje. Asi těžko by se našel nějaký muž, který by tomuto odolal. Muži totiž podvědomě touží po striptérkách…
Ženská tvář s rukou u rtů

Po čem muži touží? Po striptýzu!

Podle výzkumů psychologů je striptýz na prvním místě mezi mužskými touhami. Tak nečekejte na nic a splňte vašemu miláčkovi jeho touhu a překvapte ho vzrušujícím striptýzem. Nemáte se čeho bát. Žádné výjimečné taneční schopnosti, nablýskanou tyč či předražené rekvizity nepotřebujete. Určitě si vystačíte s vaší fantazií a i trochou odvahy. A pokud trávíte Silvestr ve dvou (třeba na horské chatě), máte o zábavu postaráno.

Silvestr 2007, striptýz a plán na večer

Děláte-li strip show poprvé, měla byste si ji alespoň zčásti naplánovat. Nemusí to však být profesionální choreografie, kdy je bod po bodu určeno, kde a jak se položit. U „domácího” striptýzu jde hlavně o to, rozvrhnout si, kdy kterou část odložíte. Alespoň zabráníte tomu, že většinu šatů ze sebe strháte hned na začátku a zničíte tak celou erotickou atmosféru.

K dobrému striptýzu dobrá hudba

Výběr hudby je taky hodně důležitý. Musíte si rozmyslet, jestli na svého miláčka chcete během silvestrovského večera zapůsobit jako něžná princezna, která své šaty odkládá při romantických tónech nebo budete spíš za dračici, která předvede striptýz při ďábelské hudbě.

Jak se na striptýz obléct

Jestliže jste pro striptýz již zcela rozhodnutá, je na řadě výběr oblečení. Zapomeňte na upnuté džíny, které jsou sice sexy, ale pro striptýz nevhodné. Sama jistě víte, jak špatně se svlékají a přece nechcete zaměnit striptýz za komické číslo (i když na Silvestra by se to dalo i zkousnout). Taktéž si dejte pozor na podprsenku. Určitě máte plno úžasných kousků, ale pokud se vám při každém menším pohybu její košíčky zvednou do poloviny prsou a ramínka se zařezávají do ramen – nebude to asi ono.


Pro striptýz je ideální sukně, kterou lehce přetáhnete přes boty na podpatku, a ve které se cítíte příjemně. A pokud nebudete muset upravovat padající ramínka a trápit se s knoflíky, jistě se to odrazí na výsledném efektu.

Dotyky miláčka přísně zakázány!

Jestli se už rozhodnete pro pomalý či rychlý striptýz, dejte si načas a neodhalujte miláčkovi všechno najednou. Jakoby sklouzlé ramínko podprsenky ho určitě naladí více než rovnou odhalená prsa.


A ještě jedna rada na závěr. Nezapomínejte se dotýkat sama sebe, hladit se a ukázat tak, že své tělo máte ráda. Ale pozor! Váš miláček se může jen dívat, nikoli se vás dotýkat! I když asi sama budete omámena vzrušením, doveďte striptýz až do samého konce. Touhy vás obou budou na maximu a váš společný večer (třeba ten silvestrovský) bude o to víc vášnivější.

O striptýzu z jiného pohledu se dočtete také zde >>

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies