Stylové spodní prádlo - buďte sexy!

Buďte sexy vždy a všude díky stylovému spodnímu prádlu! Je libo podprsenku, která vytvaruje poprsí k dokonalosti, soupravu spodního prádla svítícího ve tmě a nebo například multifunkční podprsenku, která jako mávnutím kouzelného proutku vykouzlí o dvě čísla větší prsa?

Prsa v černé podprsence

Liftingová podprsenka – pro dokonalá prsa

Jste nespokojená se svým poprsím? Je příliš povislé a nebo jinak nedokonalé? Pomoci Vám může unikátní liftingová podprsenka, která díky speciálnímu efektu "uplift bra" podporuje dokonalý tvar a pevnost ňader. Její tajemství tkví ve směsi přírodních a syntetických materiálů a mikroskopických vláken, která jsou skryta ve stlačené pěně na spodní straně košíčku podél ukrytého popruhu. Tuto podprsenku vyrábí společnost Ultimo, pořizovací cena se pohybuje okolo 600 korun.

Vyzkoušejte spodní prádlo LuminoGlow, které svítí ve tmě

Vyzkoušejte speciální spodní prádlo, které po ve tmě svítí. Navrhla a proslavila jej Australanka Jan Hawleyová, která mu dala název LuminoGlow. Cílem tohoto sexy prádelka je muže nalákat na to, co je pod ním ukryto. Jedná se o speciální kolekci, ve které nalezneme zejména krajkové minitanga a trojuhelníkové podprsenky. Prádlo lze objednat v eshopu, který ho zasílá do celého světa. V současné době jej lze zakoupit i v České republice za cenu, která se pohybuje od 400 do 750 korun.

Multifunkční podprsenka Miraculous Vám vykouzlí o dvě čísla větší prsa

Chcete mít větší a pevnější prsa, ale nechce se Vám utrácet peníze za plastickou operaci? Levnějším a hlavně bezbolestným řešením je pořízení multifunkční podprsenky zvané Miraculous od známé módní značky Victoria`s Secret. Díky speciálně tvarovaným košíčkům, ve kterých je umístěna zhruba třícentimetrová výstuž, Vám zaručí zvětšení objemu prsou o dvě čísla. Podprsenka je navíc vyrobena z jemného a elastického materiálu, který se velmi příjemně nosí. Vybrat si můžete z pestré škály barev. Cena za tento „zázrak“ se pohybuje okolo dvou tisíc korun. Tato značka sice nemá svého prodejce přímo v České republice, můžete si ji ale i tak poměrně snadno objednat přes internet.

Sexy spodní prádlo - co je IN?

Spodní prádlo - co o vás prozradí?

Solární podprsenka - nový módní hit z Japonska!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies