Svatební cesta snů

Užijte si pořádně počátek manželství. Svatební cesta je výjimečná dovolená plná romantiky a lásky. Dejte si záležet. Vymyslete líbánky na míru třeba přímo v Čechách! Najdete spoustu neodolatelných míst a budete se opájet blahem.
Svatební plyšoví medvídci
Líbánky by se rozhodně neměly odbít. Budete na ně vzpomínat celý život! Vyberte si místo, které bude vyhovovat vám oběma. I v Čechách a na Moravě jsou místa, pro svatební cestu jako stvořená.

Svatební cesta s výlety a sportem

Pokud berete svatební cestu jako příležitost, jak poznat novou část republiky, pokud nechcete jen polehávat v posteli a krmit se dobrotami, zvolte hotel, či penzion na strategickém místě poblíž města. Budete moci podnikat výlety v několika směrech a dáte si pořádně do těla! Kopce, lesy, skanzen, jízda na koni, tenis, bazén – to jsou všechno krásné a příjemné aktivity, které můžete s manželem absolvovat a pořádně si je užít. Společné zážitky prohlubují vztah a pokud si dokážete během prvního týdne manželství takto zařádit, začínáte velmi slibně.

Svatební cesta na horách

Nemáte rádi sladkou romantiku a užijete si spíš zasněžených vrcholků? V tom případě přeskočte čas do podzimu, zimy nebo si datum vašeho slibu stanovte právě před zimu. Příjemný penzion uprostřed zasněžených kopců skýtá neotřelý a velmi napínavý druh romantiky. Není nad společnou túru bez davu turistů. Není nad společnou vyhřátou postel, krb a okno, za kterým poletují vločky. Můžete si také bujaře zalyžovat. Pokud nemilujete sníh, jistě víte, jak krásně je na horách třeba na jaře, kdy všechno kvete. Pokud máte naplánovanou předsvatební cestu, jedinečná možnost jak si oťukat nastávajícího v drsných hvozdech!

Svatební cesta v lázních

Jestliže máte náročné povolání a svatba vás více vyčerpala než nabila, neváhejte a vydejte se znovu pro svou energii. Zaručeným tipem jsou v tomto případě lázně. Užijete si takovou pohodu, po jaké už dlouho prahnete. Masáže, procedury, zdravá voda, vydatné snídaně, labužnicky zdlouhavá procházka, vany, terapie.. To vše vás tak nažhaví, že budete s partnerem vrnět blahem. Lázeňská města večer ožívají, můžete si dopřát večeře, večery ve společnosti a romantické noci provoněných těl.

Svatební cesta v luxusu

Představujete si své líbánky ve velkém stylu a svatební noc strávíte v luxusním hotelovém apartmá? Pokud po této variantě opravdu toužíte, jen vaše konto se chvěje strachy nezoufejte, nemusíte přece platit celý týden. Prodloužený víkend v přepychu jistě postačí. Nechte se hýčkat v široké posteli s nebesy klidně půl dne, dopřejte si s manželem vanu pro dva a večer sejděte do baru a dopřejte si lahůdky a šampaňské. Určitě dostanete také chuť na procházku, vyberte si proto krásné město, plné zajímavostí.

Svatební cesta – originální

Pokud toužíte po originální svatební cestě, vydejte se třeba na ranč. V České republice je několik takových míst, kde můžete strávit čas netradičními aktivitami. Pokud toužíte po adrenalinu, vydejte se na líbánky do neznáma - pod stan nebo pod širák. Vy a váš milovaný – sami v neohrožené přírodě, není nic romantičtějšího.

Svatební cestu vybírejte podle svých zájmů, podle toho, co rádi děláte, kde se dobře cítíte a co chcete prožít. Rozhodně se domluvte s partnerem a nenuťte ho do ničeho. Nejhorší je ta varianta, že bude jeden z vás nespokojený a díky tomu nepříjemný. Nedopusťte žádné hádky a užívejte si naplno toho druhého! Nakonec, je docela jedno, kde budete, s milovaným je krásně i na Sibiři.

Celý svatební manuál v kostce naleznete ZDE

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies