Tajemný bod G

Bod G hraje v sexuálním uspokojení žen velkou roli. Některé ženy o mnohé přicházejí jen tím, že neví, kde se ona záhadná oblast nachází nebo netuší, jak ji stimulovat. Přesvědčte se sami, že možnosti jsou opravdu široké.

Nahá žena ve tmě

Co je bod G

Bod G je erotogenní zóna, kterou najdete přibližně 5 cm od poševního vchodu v oblasti přední strany poševní (blíže k podbřišku). U některých žen se může nacházet více vlevo, u některých více napravo. V podstatě jde o jakýsi klitoris z vnitřní, poševní strany. Bod G je bohatě zásoben nervovými spoji, opět ale platí, že jeho citlivost je u každé ženy jinak intenzivní. Bod G je pojmenován podle německého gynekologa Ernesta Grafenbergera, který jej „identifikoval“.

Jak stimulovat bod G

Stimulace bodu G vede k jeho zduření a zvýšené citlivosti. Díky bodu G jsou ženy schopny dosáhnout tzv. vaginálního orgasmu, kdy může dojít k výronu tekutiny, k tzv. ženské ejakulaci. Bod lze nejlépe stimulovat prsty – lehne-li si žena na záda a muž zasune do pochvy prostředníček s ukazováčkem, může začít s „pátráním“. Bod G by měl hledat zhruba ve druhé třetině vagíny a pohybovat prsty ze strany na stranu – partnerka skrze své pocity sama pozná, kdy je poklad objeven. Pohyb prstů můžete obměňovat – příjemné jsou také krouživé pohyby nebo tlak zhora dolů a naopak. Některým ženám je příjemnější stimulace při pozici v kleče zezadu. Pokud při stimulaci zapojíte i palec, který bude dráždit poštěváček, odměna v podobě orgasmu je více než pravděpodobná.

Přátelé bodu G – je libo erotické pomůcky nebo chirurgické zvětšení?

Nedaří se vám najít bod G? Partnerka se může pokusit najít jej sama, kdy bude možná více uvolněná. Dobrou službu ji mohou prokázat i nejrůznější erotické pomůcky – vhodný je například lehce zahnutý vibrátor. Pokud má žena sníženou citlivost bodu G, může si jej chirurgicky nechat zvětšit, což vede ke zintenzivnění sexuálních prožitků a mnohonásobně zvýšené šance na vaginální orgasmus. Více se o tomto zákroku dočtete v článku ZDE.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies