Tipy, jak opticky zvětšit poprsí

Zapomeňte na podprsenku vycpanou ponožkami! Poradíme Vám, jak opticky zvětšit poprsí, aniž byste musela podstoupit plastickou operaci. Zvýšíte si nejenom sebevědomí, ale také ušetříte desetitisíce korun.

Ruka položená na prsu

Krásná prsa bez zásahu plastického chirurga

Ne každou ženu obdařila matka příroda bujným poprsím. I když se říká, že co nenadělí příroda, může nadělit plastický chirurg, nevěřte tomu. Ano, plastický chirurg Vám může sice udělat nová prsa, ale co z toho, když budete několik týdnů trpět bolestí a za bolest ještě navíc zaplatíte v řádu několika desetitisíc korun. Ten, kdo potřebuje své tělo včetně bujného poprsí k výkonu práce, tento zákrok jistě podstoupí, ovšem ten, kdo si chce zvýšit bezbolestně (a samozřejmě také levně) sebevědomí, zvolí jinou možnost. Nezapomeňte na to, že láska není závislá na velikosti vašeho poprsí.

Sexy spodní prádlo - dodá objem i sexappeal

Opticky svá prsa zvětšíte výběrem vhodné podprsenky. Pro majitelky menších prsou, které touží po větším objemu, je k dostání mnoho typů podprsenek, včetně známých push-upek. Ty prsa nejen nazvednou, ale také jim přidají na objemu (samozřejmě opticky). Vybrat si můžete z mnoha provedení, k dostání jsou i takové, které na první pohled vypadají jako pokožka. Nemusíte se tak bát si vzít top se sexy výstřihem a nebo upnuté šaty.

Tuniky a vtipná trička jsou to pravé...

Volnější tunika s nabíranými prsy a nebo tričko s veselým obrázkem, udělá více parády, než se může na první pohled zdát. Nejen, že opticky Vaše prsa zvětší, navíc budou muže lákat k tomu, aby se na Vaše prsa podívali. No a řekněte sama, které ženě nedělá dobře, když se na ní muž dívá se zájmem.

Jak zvětšit prsa vhodnými cviky

Pravidelným cvičením můžete svá prsa nejen zpevnit, ale také pomoci jejich růstu. O cvicích vhodných pro zvětšení prsou se dočtete více ve článku ZDE>

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies