Trendy líčení na ples 2010

Přečtěte si více o trendech v plesovém líčení pro rok 2010. Tipy pro dokonalý make-up, bohaté řasy, výrazné oči a plné rty, naleznete v dnešním článku.

Líčení očních víček

<!-- -->

Vyzkoušejte rozjasňující make-up

Make-up toho dokáže s naší pletí opravdu hodně. Krom toho, že skryje nedostatky a vyhladí vrásky, dokáže také pleť barevně sladit a rozzářit. Rozjasňující make-up se hodí pro všechny typy pleti, včetně té citlivé. Nezatěžuje pleť a dodá ji jemně perleťový nádech (obsahuje totiž částečky odrážející světlo). Obvykle mívá lehčí tekutou konzistenci pro snadnější roztírání. Make-up nanášíme v tenké vrstvě. Obličej zafixujeme transparentním pudrem.

Není make-up, jako make-up! Víte, jak vybrat vhodný odstín právě pro Vás? Více se dozvíte ve článku ZDE>

Plesové líčení 2010 - líčení očí

Líčení očí přizpůsobíme barvě a stylu našich plesových šatů. K výrazným barvám šatů se hodí výraznější líčení, k pastelovým tónům zase líčení jemnější. K tmavým šatům se nejlépe hodí kouřové oční stíny (Tip: spodní víčko orámujeme černou tužkou). Použít můžeme také třpytky - stříbrné, zlaté i barevné. Nanášíme je k vnitřnímu a nebo vnějšímu okraji oka. Třpytky nanesené u vnitřního okraje oka jsou vhodné, máme-li oči daleko od sebe. Třpytky nanesené u vnějšího okraje oka jsou vhodné, máme-li oči blízko u sebe.

Nezapomeňte na řasy

Nalíčené řasy dodají našemu pohledu ten správný šmrnc. Na ples můžeme vyzkoušet i řasy umělé, které jsou pro tuto příležitost jako stvořené. Pokud si netroufneme na umělé řasy, snažíme se, aby naše přírodní řasy působili bohatě. Jak? Výběrem vhodné řasenky. Rozhodně zapomeňte na řasenkou slepené řasy.

Přečtěte si více o řasenkách. Poradíme Vám, jak docílit dokonalého pohledu, kterému neodolá žádný muž. Více se dočtete ZDE>

Plesové líčení 2010 - líčení rtů

I když zvolíme při líčení očí výraznější odstíny, u rtů bychom se měli příliš výrazným odstínům raději vyhnout. Zejména pokud máte světlé vlasy. Podtrhněte přirozenou krásu svých rtů s pomocí bezbarvého (případně jemně narůžovělého) lesku na rty. Rty rozzáří a navíc je také hydratuje.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies