Zvětšení poprsí – pro a proti

Snad každá žena touží po sexy dekoltu, kterým by mohla ohromovat muže. Jedná se dnes už poměrně o jednoduchou operaci. Na trhu jsou však i prášky, které vám ke zvětšení prsou mohou také pomoci. V čem jsou jejich výhody?
Jahoda mezi ženskými ňadry v bílé podprsence

Zvětšení prsou operativně?

Mnoho žen má komplexy z malých či povislých prsou a rády by v této věci něco podnikly. Problém nedostatečně vyvinutých prsou a to i u mladých pacientek se dá řešit operativně, přičemž zákrok je prováděn v celkové anestesii za 1 - 2 denní hospitalizace s dobou rekonvalescence 10 - 14 dní.

Metody zvětšení prsou

Implantáty mohou být vkládány buď pod prsní žlázu, nebo pod sval. Výhoda vložení implantátu pod prsní žlázu je, že nebrání kojení nebo vyšetřování prsní žlázy. Obě metody zvětšení prsou (pod sval či pod žlázu) mají své výhody i nevýhody.

 

Jakou metodu zvolíte, nejdříve raději proberte s lékařem. Záleží totiž na kvalitě a velikosti žlázy, kvalitě kůže a podkoží...Důležitou roli hraje taky provedení operace, síla a kvalita stehu. Implantát musí být dostatečně krytý, jinak je viditelný a nepůsobí esteticky.

Nová móda - větší prsa pomocí pilulek

V poslední době se také rozmáhá zvětšování prsou pomocí pilulek. Dají se koupit už skoro v každé lékárně a ženy, co se s touto metodou setkaly přiznávají, že jsou jejich prsa plnější a objemnější než dřív. U těchto prášků, které jsou volně prodávány, nebyly zjištěny žádné vedlejší účinky.

Moderní styl - krásná prsa do plavek

Pokud se rozhodnete pro operaci prsou, mějte na paměti, že vám mohou zůstat zdeformovaná nebo si odnesete památku v podobě nepřehlédnutelných jizev. Na druhou stranu sexy dekolt ženám viditelně zvyšuje sebevědomí. Nová prsa se skvěle hodí nejen do plavek, příležitostí, kde se vytáhnout se svým dekoltem, je mnoho, například v zaměstnání...

Další zajímavé články nejen pro ženy z rubriky móda a trendy

Znáte Biniky? Speciální podprsenka na zadní partie vašeho těla!

Móda a trendy – věčná džínovina

Obuv - žabky stále letí

Móda a trendy – šátky jako módní doplněk

Plavky pro každou postavu

Parfémy a vše o nich...Vyznáte se v jednotlivých typech parfémů?

Trendy sluneční brýle letošní sezóny

Móda a trendy - květinová móda

Boty až na prvním místě!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies