Chodí partner pozdě? Odnaučte ho to!

Čekáte na svého partnera v předem určený čas na předem určeném místě, ale on stále ne a ne přijít? Dělá to tak často? Pak je na čase ho to odnaučit! V dnešním článku vám poradíme, jak na to.

Budik

Čekání na druhého dokáže naštvat...

Jste s partnerem domluveni na přesný čas, ale i když jste v danou hodinu na určeném místě a díváte se na všechny strany okolo sebe, tak ho nikde nevidíte? 5, 10, 15 minut zpoždění a on stále nikde? Ani vám nenapsal, že se zpozdí? V čase, kdy na něj čekáte přemýšlíte o tom, co vše jste ještě mohla stihnout udělat, ale nestihla jste, protože jste se snažila, abyste byla na domluveném místě na minutu přesně? To dokáže pořádně naštvat, souhlasíte? Nakonec po 20-ti minutách zpoždění partner dorazí, široce se usmívá, ale přesný důvod, proč se takto zpozdil, vám neřekne? V případě, že je tohle obvyklý scénář vašich schůzek, je potřeba ho to odnaučit! Níže vám poradíme jak.

Na muže se čeká častěji

Je prokázáno, že na muže se čeká častěji, než na ženy. I když často slyšíme opak... Muži nechávají všechno na poslední chvíli a uklidňují se tím, že si řeknou: „Času je dost". Navíc, i když jim teče doopravdy do bot, tak ve většině případů nepřipustí svou chybu. A to je pak problém. Naštěstí existuje několik možností, jak je chození na schůzky se zpožděním odnaučit.

Jak odnaučit partnera chodit pozdě?

Zpočátku zkuste partnera poprosit, aby vám zavolal vždy, když jste domluvení a on má „v plánu" se o pár minut zdržet. Tím docílíte toho, že při čekání budete klidnější a neukroutíte si hlavu neustálým vyhlížením partnera do všech stran.

V případě, že se pozdní příchody opakují, navíc vám ani nezavolá, vyzkoušejte přijít na schůzku později vy. Chodí partner na schůzku průměrně o 20 minut později? Pak vy přijďte o 30 minut později! Sama uvidíte, jak na další setkání s vámi přijde včas.

Pokud ani to nepomůže, je zapotřebí, aby se partner zamyslel nad důvody svého pravidelného zpoždění a naučil se plánovat svůj čas. Pomoci může například pořízení diáře, kde si bude psát všechny důležité věci, které má v daný den stihnout a snažit se je naplánovat tak, aby je v přesný čas dodržel.

Další zajímavé články k tématu:

Co dělat, než příjdou děti

Chcete být nevěrná?

Vdaná, ale svobodná - mingles

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies