Co dělat, než příjdou děti

Jak často Vás napadne zamyslet se nad tím, co vše chcete ve svém životě zažít? Jaký je Váš sen? Chtěla byste zdolat nejvyšší horu světa, protancovat den i noc na karnevalu v Rio de Janeiru a nebo například zažít adrenalin v podobě seskoku s padákem? Pokud to jde, rozhodně splnění svého snu neodkládejte na neurčito. Když příjdou na svět děti, je již obvykle pozdě.

Žena ležící na posteli

Užijte si život naplno!

Každodenní shon, stres a práce tolik, že nevíte kde Vám hlava stojí... Máte pocit, že Vám život pomalu ale jistě proklouzává mezi prsty a není šance ho zastavit? Jak často Vás napadne zamyslet se nad tím, co vše chcete ve svém životě zažít? Nemyslíme zrovna nějáké všeobecné věci, jako je například najít si lepší bydlení, skvělou práci apod., ale takové, které když zažijete, tak budete mít pocit, že i kdyby to byl Váš poslední den na tomto světě, tak jste si jej užila naplno.

Když příjdou na svět děti, je obvykle na splnění těchto snů již pozdě. Napište si proto seznam toho, co chcete v životě stihnout ještě před jejich příchodem. Tím, že si své sny napíšete to ovšem nekončí. Je to teprve začátek a záleží pouze na Vás, jak se postavíte k tomu, abyste si své sny splnila. Pokud budete o nich dál jen snít a nic proto neuděláte, budete s postupem času litovat. Život je příliš krátký...

Poznávejte svět!

Pokud jste mladá, svobodná, bez závazků a máte na to dostatek finančních prostředků, rozhodně cestujte a poznávejte krásy naší Země. Láká Vás projet autem nebo na kole napříč Evropou, trávit dovolenou výšlapy po různých vrcholcích, vlnit se v rytmu afro-brazilských písní na karnevalu v Rio De Janeiru a nebo strávit dovolenou plnou adrenalinových zážitků? Směle do toho! Jakmile příjdou děti, nebude cestování již tak jednoduché. Přeci jen neustálé hlídání, přebalování a uklidňování plačících dětí, není ideální způsob prožití dovolené.

Bavte se!

Dokud můžete, užívejte si společenského života naplno. Choďte s přátely do kina, divadla, kavárny, na diskotéku, apod. Protáhla se zábava až do rána? Nevadí! Užívejte si života, dokud můžete. S příchodem dětí se už do společnosti tak často nedostanete. Navíc myšlenky, zda jsou doma na Vás čekající děti v pořádku, případně starosti každodenního rodinného života, už Vám nedovolí se bavit naplno tak, jak tomu bylo, když jste byla svobodná a bez závazků.

Rozmazlujte se!

Líbí se Vám drahá kabelka, luxusní hodinky, kvalitní parfém a nebo nějáké sexy šaty? Pokud na ně máte, udělejte si radost a kupte si je. Jakmile příjdou na svět děti, budete ráda, že se svým a partnerovým měsíčním příjmem vyjdete. Peníze, které byly dříve navíc se vypaří, ani nebudete vědět jak. Přeci jen strava, plínky, oblečení, obuv, hračky, pomůcky do školy, apod. něco stojí...

Další zajímavé články k tématu:

Cena za krásu

Vdaná, ale svobodná - mingles

Baví vás rychlovky? Proč ne?!

Jsem opravdu šťastná?

Pořiďte si osobního kouče

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies