Čína – země nesčetných možností

Čína je velmi oblíbenou turistickou destinací. Díky své různorodosti uspokojí představy i toho nejnáročnějšího cestovatele. Vydejte se s námi do země přírodních krás a kulturního bohatství…
Západ slunce nad krajinou

Dovolená 2008 – zvolte Čínu

Čína v sobě skrývá nebývalé bohatství přírodních i kulturních památek. Patří mezi země, které nabízí stovky možností, a proto je tak hojně vyhledávanou a oblíbenou.

 

V Číně je mnoho etnických menšin, které jsou však její neodmyslitelnou součástí. Její rozloha dosahuje 9 632 900 kilometrů čtverečních, a tím se velikostně řadí na třetí největší zemi na světě.

Čína – exotická fauna

Čína má mnoho exotických zvířecích obyvatel, která u nás známe pouze ze zoologických zahrad. Patří mezi ně například panda malá, gibon, jak, tygr ussurijský nebo spousta obávaných jedovatých hadů.

Čína nabízí bohaté kulturní vyžití

V Číně si přijdou na své především milovníci nádherné, různorodé přírody a kulturního bohatství. Mnoho čínských památek je zařazeno do seznamu UNESCO, a to včetně velké čínské zdi, kterou rozhodně stojí za to vidět.

Výborná čínská kuchyně

Jste-li milovníci asijské kuchyně, v Číně si přijdete na své. Nedá vám ani moc námahy, abyste ochutnali druhy jídel, které jste doposud nepoznali.

Číňané jsou vynalézaví

Číňané jsou velmi milí, družní a společenští lidé, v jejich přítomnosti se budete cítit velice příjemně. Mimochodem, věděli jste, že Číňanům můžeme poděkovat za vynález knihtisku, kompasu a střelného prachu?

Nádherná čínská příroda

Pokud se rozhodnete vydat se na dovolenou do exotické Číny, budete muset sáhnout hlouběji do kapsy. Dovolená v Číně vás vyjde nejméně na třicet tisíc korun. Užijete si však dovolenou v jednom z nejkrásnějších a nejrozmanitějších koutů světa, kde se nezapomenutelná atmosféra snoubí s výjimečnými přírodními krásami.

 

Dovolená 2008 u moře - Hawai

Last minute - dovolená 2008 na poslední chvíli

Aruba - dovolená vašich snů

Velehrad - poutní místo

Madrid - srdce Španělska

Island - ledový i horký

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies