Cvičení s kočárkem

Jste na mateřské a ráda byste shodila nadbytečná kila, která vám zůstala po porodu? Vyzkoušejte cvičení s kočárkem v přírodě! Díky speciálnímu tréninku se skvěle protáhnete, uvolníte, zlepšíte fyzičku a zatočíte s problémovými partiemi. Navíc pobyt v přírodě vám i dítěti prospěje.

Žena držící zelenou karimatku

Cvičení s kočárkem pomůže shodit nadbytečná kila, která vám zbyla po porodu

Jste na mateřské a ráda byste shodila nadbytečná kila, která vám zůstala po těhotenství a  porodu? Doma se cvičit nedonutíte a navíc nemáte po ruce nikoho, kdo by Vám pohlídal miminko? Žádný problém! Můžete začít cvičit s ostatními maminkami, které mají stejný problém. Nejen, že uděláte něco pro svou linii a zdraví, také Vám i dítěti pobyt v přírodě prospěje. Navíc si můžete s ostatními maminkami sdělit své zkušenosti s mateřstvím a nebo si jen tak popovídat.

Kde se cvičení s kočárky pořádá?

Cvičení s kočárky v přírodě se pořádá od jara (cca od dubna) do podzimu v městských parcích na mnoha místech v České republice. Stačí si vybrat takové, které se pořádá nejblíže místu vašeho bydliště.

Pro koho je cvičení s kočárky vhodné?

Cvičení je vhodné pro všechny maminky a děti (od šesti týdnů do cca 4 let věku), které chtějí udělat něco pro své zdraví, línii a nechtějí sedět doma. Díky speciálnímu, aerobnímu a posilovacímu tréninku se skvěle protáhnete, uvolníte, zlepšíte fyzičku a zatočíte s problémovými partiemi na svém těle. Navíc při některých cvicích zapojíte i své děti, které vám poslouží jako zátěž. Součástí hodinového tréninku je kromě zahřívacích cviků také běhání s kočárky, slalom, skákání či výpady.

Co si vzít sebou?

Co budete potřebovat? Samozřejmostí je vaše miminko, kočárek (vhodný je odlehčený kočárek, se kterým se vám bude dobře běhat - golfové kočárky ovšem nejsou příliš vhodné) a dobrá nálada. Nezapomeňte se obléci do pohodlného sportovního oblečení (nejlépe takového, které dobře saje pot), obout pohodlnou obuv, vzít deku, dostatek tekutin a hraček pro dítě. Hodinová lekce se zkušenou instruktorkou stojí přibližně 100 až 120 Kč.

Další zajímavé články k tématu:

Cvičení s dětmi - víte, jak na to?

Cvičíme s dětmi do 6-ti měsíců

Poporodní dieta a cvičení

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies