Dejte sbohem vráskám v dekoltu

Jak docílit dokonalého dekoltu bez vrásek? Základem je pravidelná péče o něj v podobě čištění, peelingu, masáže a cvičení. Čtěte dále a dozvíte se více.

Potící se ženské tělo v podprsence

Dekoltu bez vrásek docílíte pouze pravidelnou péčí o něj

Nejen tváře, ale také dekolt si zaslouží pravidelné čištění. Přes den se zanáší nečistotami a pokud je nebudete důkladně odstraňovat, zabráníte kůži dýchat a váš výstřih vydáváte napospas předčasnému stárnutí. Pro dokonalou očistu používejte pravidelně čistící pleťové mléko nebo vodu (nejlépe proti vráskám), případně gel přímo určený na partie prsou a dekoltu.

Tip:

K odstranění nečistot vyzkoušejte následující zábal. Nastrouhejte nadrobno dvě jablka a přidejte trochu citrónové šťávy, naneste tuto směs na dekolt a přikryjte vlhkým ručníkem. Nechte působit 20 minut a poté dekolt opláchněte studenou vodou.

I pravidelné zpevňování prsou má svůj význam

Po sprše a důkladném očištění dekoltu si vyhraďte čas na zpevnění. Žádný přípravek vám sice po jednom použití prsa nezmění, ale pokud budete zpevňující tělová mléka a gely používat pravidelně, viditelně vaše prsa zpevní a navíc vám pomohou vyhladit vrásky v dekoltu.

Tip:

Sprchujte se denně studenou vodou. Vyhladíte pleť, posílíte tkáň a vaše prsa budou ve formě. Nebo si potírejte poprsí kostkami ledu.

Jednou týdně je vhodný peeling dekoltu

Jednou týdně odstraňte z prsou a dekoltu odumřelé buňky (šupinky) a hluboko usazené nečistoty. Vyhněte se přípravkům s velkými hrubými částicemi, které by citlivou pleť poškrábaly. Dejte přednost jemným gelovým peelingům určeným přímo na citlivou pokožku dekoltu a prsou.

Masáž prsou a pravidelné cvičení

Třikrát týdně hýčkejte prsa masáží. Dlaně pokropte několika kapkami masážního nebo aromatického oleje a přejeďte jimi krouživými pohyby od krku směrem dolů k bradavkám. Totéž podniknete i v opačném směru.

Vaše pozornost by se měla zaměřit i na cílené cvičení. Pravidelným posilováním svých vnad docílíte lepšího tvaru. Nejúčinnějším cvičením pro ženy jsou samozřejmě ženské kliky, můžete vyzkoušet i posilování s činkami či plastovými lahvemi naplněnými vodou. Výborným pomocníkem vám může být posilovna. Zkušený trenér vám poradí, které cviky a posilovací stroje jsou na zpevnění prsou určeny.

Líčení pro dokonalý dekolt

Když své poprsí obdaříte třpytem, opticky se zaoblí. Dekolt můžete zvýraznit také pomocí tělového mléka se třpytkami nebo lehkého oleje. Výraznějšího efektu docílíte se třpytivým pudrem a nebo bronzovou tvářenkou.

Bojujeme s vráskami kolem úst

Oddalte vznik vrásek

Mimické vrásky

Vrásky kolem očí - zbavte se jich!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies