Děti podle znamení zvěrokruhu

Ptáte se, proč je vaše dítě tak plaché nebo naopak neposlušné a velmi výstřední? Některé vlastnosti mu daly do vínku hvězdy. Podle znamení zvěrokruhu si také můžete připomenout, jací jste byli v dětství vy sami.
Miminko s bílou čepičkou

Beran

Děti narozené ve znamení Berana jsou živé, hlučné a náročné. Bývají chytré, ale chybí jim sebekázeň a sebedůvěra, proto potřebují od rodičů povzbuzení.

Býk

Děti – býci jsou tvrdohlavé osobnosti, ale rádi se věnují tvořivým koníčkům, ve kterých mohou později vynikat. Některé tyto děti mohou být plaché a samotářské, jiné naopak vůdčí. Hodně záleží na výchově a prostředí, ve kterém vyrůstají.

Blíženci

Blíženci jsou v dětství ve škole buď velmi úspěšné nebo naopak, ale později si to většinou vynahradí. Mají rozmanité koníčky a těkají od jedné činnosti k druhé. Zabavit dítě Blížence bývá někdy opravdu těžké.

Rak

Dítě Rak je plaché a opatrné, někdy trpí neurčitým strachem, který může přerůst ve fobie. Je velmi citlivé a potřebuje spoustu mateřské lásky.

Lev

Děti narozené v tomto znamení jsou vyjímečné už od narození. Jsou úspěšné a milované, což velmi brzy vycítí a mohou toho mazaně využívat. Obvykle z nich vyrůstají extroverti.

Panna

je dítě velmi praktické a ve škole si obvykle vede dobře. Jeho zvídavost a rozumná povaha jej předurčují k úspěchu. Přesto mu může trvat, než si získá přátele a může se cítit osaměle.

Váhy

Děti v tomto znamení dovedou rodiče připravit o rozum svými rozmanitými požadavky. Školu a domácí práce obvykle berou jako nepříjemnou nutnost. Mají rádi svobodu.

Štír

je dítě velmi soutěživé a zaujaté samo sebou. Pokud má špatnou náladu, nechce s nikým spolupracovat. Má svůj vlastní svět a občas jej popadají záchvaty zloby.

Střelec

je dítě dobrodruh. Miluje přírodu a pobyt venku, ale rádo se podívá i na různé zajímavé pořady v televizi. Je šťastné a optimistické a mívá hodně kamarádů.

Kozoroh

je už od narození velmi samostatný jedinec. Bývá slušný a skromný a velmi rychle dospívá.

Vodnář

Dítě ve znamení Vodnáře nerado sedí doma. Mívá hodně kamarádů a většinu času tráví s nimi. Snadno se znudí a bývá umíněné. Zkrotí je teprve školní docházka.

Ryby

Ryba je už od dětství zasněný tvoreček, který často kňourá bez určitých důvodů. Těžko snáší drsnou realitu a raději žije ve svých fantaziích. Od rodičů potřebuje pocit bezpečí a lásky.

Matka podle znamení zvěrokruhu - více ZDE

Otec podle znamení zvěrokruhu - více ZDE

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies