Otec podle znamení zvěrokruhu

Rozhodli jste se se svým mužem pro potomka, ale bojíte se, aby s vámi výchovu dítěte zvládl? Zeptejte se hvězd. Jiný bude otec ve znamení raka, jiný ve znamení lva nebo berana..
Muž držící dítě ve vodě

Beran

Otec Beran vychovává své děti velmi dychtivě a někdy je příliš do všeho nutí. Snaží se jim přiblížit svět umění a je šťastný, pokud dosáhnou v životě dobrých výsledků.

Býk

Otec Býk od svých dětí očekává nemožné. Je zastáncem disciplíny a někdy je na své děti příliš tvrdý. Chybí mu schopnost vcítit se do dětské duše a ačkoliv své děti miluje, nedává jim to najevo nejvhodnějším způsobem.

Blíženci

Muže Blížence nudí domácí práce a má tolik vlastních koníčků, že na své děti úplně zapomíná. Pokud ale do svých zájmů zasvětí své děti, může z něj být velmi dobrý otec.

Rak

Muž Rak je opravdu rodinný typ a nečiní mu problém přijmout za své i cizí dítě. Děti mohou zmást jeho občas proměnlivé nálady, ale na druhé straně se mohou spolehnout, že se mu mohou svěřit s čímkoliv.

Lev

Lev je jako otec naprosto úžasný. Vymýšlí pro ně různé aktivity, věnuje se jim, je zdrojem podpory a ochotně se pro své děti obětuje.

Panna

Otci narozenému v tomto znamení činí zatěžko přijímat projevy lásky a tak se s dětmi neumí mazlit nebo je utišovat. Přesto své děti upřímně miluje a podporuje je ve všem, co dělají.

Váhy

Otce tohoto znamení nudí domácí povinnosti a tak se raději věnuje svým koníčkům. Více si rozumí se staršími dětmi.

Štír

Existují dva druhy otce – Štíra. Jeden je láskyplný a velmi na své rodině lpí a druhý je ukřičeným tyranem.

Střelec

Otec Střelec bývá málokdy doma. Přesto se snaží, má-li čas, dětem věnovat, chodí s nimi rád na procházky a vymýšlí pro ně různé hry.

Kozoroh

Otec Kozoroh si dokáže poradit s domácími prácemi i výchovou dětí. Někdy je bohužel příliš přísný, chladný až necitelný. Pokud ale založí rodinu, obvykle s ní zůstane až do posledního konce.

Vodnář

vymýšlí pro své děti hry a rozumí si hlavně s inteligentními potomky. I když třeba ani netouží stát se otcem, pokud se stane, vezmou zodpovědnost plně do svých rukou.

Ryby

Muži tohoto znamení jsou obvykle dvojího typu a totéž platí, u otců – Ryb. Buď jsou laskaví a jemní nebo naopak nepředvídatelní a náladoví.

Matka podle znamení zvěrokruhu - více ZDE

Děti podle znamení zvěrokruhu - více ZDE

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies