Dovolená léto 2006 - kam letos vyrazíte?

Dovolená a léto 2006 je tady! Ať máte vybráno nebo teprve čekáte na zájezdy last minute, určitě si toužíte dovolenou maximálně užít! K dovolené patří i úžasné jídlo typické pro danou lokalitu. Víte proč jsou Italky a Srílačanky tak štíhlé?
Špagety s mátou

Dovolená léto 2006 - Amerika

Víte jak hubnou Američané? Hamburgery, velké steaky a hranolky se na jejich postavě projevují velmi brzy. Američané při hubnutí volí liposukci a pilulky. Ne vždy se Američanům hubnout daří. 

Dovolená léto 2006 - tradiční americké speciality

Chystáte se v létě 2006 na dovolenou právě do Ameriky? Vyzkoušejte bizoní maso, krocana a všemožně upravenou zeleninu. I na dovolené můžete jíst zdravě, a přitom ochutnat cizokrajné speciality. Jižní Amerika je typická svým chilli kořením, které urychluje metabolismus.

Dovolená léto 2006 - Řecko

Řekové mají o něco bohatší stravu na ovoce a mléčné výrobky než např. kuchyně krétská. Zdravou alternativou redukčního jídelníčku je tradiční tzatziky (jogurt s koprem a okurkami). Na dovolené v Řecku tzatziky vyzkoušejte, stejně jako pravé řecké olivy. Více se dozvíte zde

Dovolená léto 2006 - „hubené” Japonsko

Základ jídelníčku v Japonsku tvoří ryby a mořské plody. Japonci navíc považují jídlo za obřad, při jídle nespěchají, vychutnávají si každé sousto. Na dovolené můžete ochutnat japonskou kuchyni a uvidíte, kolik zeleniny vám na talíři přinesou. Ozdob je tolik, že na samotné jídlo moc místa nezbyde...

Tichomoří - dovolená léto 2006

Chystáte se v létě 2006 do oblasti Tichomoří? V Tichomoří je většina obyvatel velmi štíhlých... Proč? V jídelníčku převažuje ananas - známý spalovač tuků. Nikde jinde na světě se ananas na talíři neobjevuje tak často jako třeba v Thajsku.

Dovolená léto 2006 - Srí Lanka

Znáte „jack fruit”? Chudý ostrov jakým Srí Lanka je, užívá tento dužnatý plod jako náhražku masa. Nekalorická zelenina plná vitamínů se zapíjí čajem (napomáhá trávení). Chystáte-li se na dovolenou léta 2006 na Srí Lanku, nechte se překvapit, co vám naservírují. Spousta koření vám urychlí spalování.

Austrálie - ochutnávka na dovolenou léta 2006

Australané jsou také vesměs štíhlí. Výživné proteiny a málo kalorií čerpají Australané především z pštrosího, rybího a klokaního masa. Možná i vás uchvátí na dovolené léta 2006 australský recept na pěknou postavu.

Dovolená léto 2006 - lehká francouzská kuchyně

Francie je proslulá nejen módou (ty nejnovější módní hity - naleznete zde), ale také štíhlostí Francouzů i Francouzek. Většina Francouzů je díky červenému vínu v dobré kondici. Navíc je francouzská kuchyně plná netučných sýrů a zeleniny.

Dovolená léto 2006 - nechcete přece ztloustnout!

Svět tloustne a každý země má svůj důvod. U Němců a Čechů jsou důvody jasné - přehnané pití, piva, pečivo, koláče. Jihoameričané tloustnou po tučném mase, kubánském rumu a Amerika nedá dopustit na své fast foody. Arabská kuchyně si musí dávat pozor na přeslazené cukrovinky a moučníky (viz. turecká kuchyně)

Ať na dovolenou léta 2006 vyrážíte kamkoliv, ochutnejte spíše zdravé speciality dané země. O požitek se neochudíte a možná přijedete i o pár kilo lehčí a dopnete dávno zapomenutou sukni.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies