Důkazy lásky nejsou jen slova

Nejen vyřčené „Miluji tě“ je důkazem lásky vašeho partnera. Sledujte signály, díky kterým budete mít jistotu, že tenhle chlap má v srdci jen vás!

Dívka s chlapcem sedící na trávě

Signál lásky č. 1: Touží po vaší blízkosti

Nejen, že s vámi chce být pokud možno co nejčastěji, ale také má nutkavou touhu se vás neustále dotýkat. Bezděky se vás může dotknout, když vám něco podá, bere vás za loket či kolem ramen, vstupuje do vašeho osobního prostoru (naklání se k vám, pokládá ruce na stůl do blízkosti těch vašich apod.).

Signál lásky č. 2: Z „já“ se stane „my“

Z jeho vět jde najednou znát, že myslí na společnou budoucnost. Místo slůvka „já“ používá čím dál tím častěji „my“. Uvažuje v množném čísle, protože s vámi počítá do života!

Signál lásky č. 3: Sdílí s vámi svůj osobní život

Vpustil vás do svého osobního života? Pozval vás k sobě domů, představil svým rodičům či přátelům? Je to na dobré cestě! Ve fázi zamilovanosti mají totiž muži potřebu ukázat vás doslova celému světu. Pokud vám navíc dovolil zaplnit jeho ledničku svými bio produkty, přinést si kartáček, hrabat se mu ve sbírce DVD, nemusíte o jeho lásce vůbec pochybovat.

Signál lásky č. 4: Podřídí se

Jestliže dává přednost fotbalovým zápasům před vámi, nemusí to hned nutně znamenat, že vás nemiluje. I zamilovaný člověk potřebuje mít své koníčky! Pakliže vám ihned po zápasu volá, jak se máte, víte, že v jeho srdci zabydlená jste. Přesto u zamilovaných jedinců nastávají okamžiky, kdy jsou schopni se pro lásku k vám podřídit. Nemá rád košile, ale nosí je, protože jste prohlásila, že mu to v nich velmi sluší? Jede s vámi na koncert oblíbené kapely, která ale jemu samotnému nic neříká? Tyto důkazy jsou silnější než slova!

Signál lásky č. 5: Neuteče v krizi

Největší prověrkou lásky i vztahu jsou první trable. Dokáže přistoupit na kompromis, když chcete každý něco jiného? Je ochoten ustoupit ze svých stanovisek, je-li to potřeba? Nebo změnit své plány, stane-li se něco vážného? Milující člověk ve chvílích krize neutíká, ale snaží se problém dle svých možností a schopností vyřešit!

Signál lásky č. 6: Odpouští vám

Každý občas šlápne vedle. Omylem mu při praní prádla obarvíte oblíbené bílé tričko, při parkování mu škrábnete auto nebo ve chvílích zlosti vypustíte z úst něco, čehož následující minutu litujete. Přesto vám všechno projde. Umění odpouštět je jedním z nejsilnějších projevů lásky!

Signál č. 7: Sdílí s vámi radost

Povýšili ho, podařilo se mu sehnat dlouho sháněnou knihu oblíbeného spisovatele nebo si právě koupil nové auto. V takových chvílích mají lidé touhu podělit se o svou radost se svými nejbližšími. Stejně tak se ale připravte na to, že se vám bude svěřovat také v opačném případě. Berte to jako poctu, že má důvěru právě ve vás!

Mužský G bod

Proč ženy přitahují rebelové

Láska a její fáze - muži to mají jinak

Muži ze seznamky - kterým se raději vyhnout?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies