Láska a její fáze - muži to mají jinak

Muži to mají s láskou prostě jinak. Prochází fázemi, kdy vás poznávají, zamilovávají se a nakonec vás buď zbožňují nebo vás opustí...nebo si na vás zvyknou - v tom horším případě. Ale jak poznat, že se mu pořád líbíte a že to s vámi myslí vážně?
Přívěšek ve tvaru srdce položen na dlani

1. fáze lásky - líbím se ti?

Fáze poznávání je ta nejkrásnější. Když se mu líbíte, neschová to. Muž je ve vaší přítomnosti buď zamlklý nebo se více než kdy jindy předvádí. V prvním případě prakticky nemluví a když ze sebe dostane nějaké to slůvko, nic kloudného to nebude. Pokud se rád předvádí, bude ve vaší přítomnosti nadmíru hlučný a bude se chovat sebevědomě. Ale všechno tohle vás může zmást (povahové rysy odhalíte během pár minut jen stěží).
Všimněte si jeho zorniček - ať už je stydlivý nebo ne, prozradí ho! Když se mu zorničky při pohledu na vás rozšíří, máte to v kapse!

2. fáze lásky - zamilovanost

Když je muž zamilovaný, nesnaží se lásku skrývat. Bude vás chtít seznámit s každým důležitým ze svého okolí. Bude chtít, ať jej doprovázíte i za čistě mužskými záležitostmi. Prostě vás zařadí do svého každodenního (i nabitého) programu.
V této fázi lásky je na vás muž opravdu hrdý a chce vás předvést rodině i kamarádům v tom nejlepším světle. Často si vás tajně prohlíží, neustále vás objímá a drží za ruku. Při každé příležitosti se vás dotýká, jen aby vám byl co nejblíž.

3. fáze lásky - miluje vás

Cloumá s vámi vášeň v prvních dnech vztahu? Muži to mají jinak! Mužská láska je naopak den ode dne silnější. Nejžhavější city prožívají až po několikaměsíčním vztahu. Muž ve třetí fázi lásky touží nonstop po sexu, pořád se vás dotýká a skládá vám komplimenty. Dává najevo, že patříte k sobě. Jeho chování vyjadřuje hlubokou touhu (nejen erotickou) a lásku.

4. fáze lásky - vážný vztah

Jste tým a děláte většinu aktivit společně. Myslí a mluví o vás jako o součásti sebe samého. Často zrcadlí vaše pohyby a někdy ani nemusíte promluvit, aby poznal, co si zrovna myslíte. Mluví zásadně v množném čísle. Zajímá ho váš názor.
Je možné, že spolu sice méně mluvíte než na začátku vztahu, ale to není špatně. Jen jste ve fázi, kdy už není třeba zbytečných slov.

Články na podobné téma

Vztah a jeho pozdější fáze
Dovolená ve dvou - jak ji přežít
Jak si vybrat muže?
Láska a partnerství podle znamení zvěrokruhu
Prokoukněte muže podle dárku
Vztah na dálku
Jak správně líbat - pro muže
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.3 Počet: 7 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies