Ideální dárek k Vánocům? Přihláška do jazykového kurzu

Darujte letos na Vánoce svým blízkým něco netradičního, například jazykový kurz. Kurzy jsou vhodné jak pro malé děti, matky na mateřské dovolené, tak i pro lidi v důchodovém věku.
Roh otevřené knihy

Netradiční dárek na Vánoce – přihláška do jazykového kurzu

Nevíte, co svým blízkým koupit na Vánoce? Jednou z možností, je přihláška do jazykového kurzu. Umět více řečí je v dnešní době téměř nutností, darujte proto vzdělání, které bude moci dotyčná osoba do budoucna mnohokrát zužitkovat ve svůj prospěch.

 

Kurzy jsou vhodné jak pro malé děti, matky na mateřské dovolené, tak i pro lidi v důchodovém věku. Přihlásit se do jazykového kurzu může opravdu každý.

Mezinárodně uznávané jazykové zkoušky

Pokud absolvujete dlouhodobější jazykový kurz, máte možnost vykonání mezinárodně uznávané jazykové zkoušky (Preliminary English Test (PET), First Certificate in English (FCE), Certificate in Advanced English (CAE), Goethe-Zertifikat (GZB2), Diplôme Approfondi de Langue Française (DALF), atd.) – po jejím úspěšném absolvování dostanete patřičný certifikát.

Nabídka jazykových kurzů je opravdu pestrá

V jazykových kurzech se vyučuje nejen angličtina a němčina, ale také ruština, italština, francouzština, čínština či například čínská mandarinština. Vybrat si můžete hned z několika úrovní – začátečník, mírně pokročilý, středné pokročilý, pokročilý, atd.

Jazykové kurzy versus délka studia

Jazykové kurzy jsou v dnešní době tak rozmanité, že si můžete vybrat od víkendového intenzivního kurzu, přes dvoutýdenní, měsíční, půlroční či roční kurz vámi zvoleného jazyka. Další možností je objednat si rodinného mluvčího až k vám domů, kde se budeme moci na výuku plně soustředit.

Cena jazykových kurzů

Cena jazykových kurzů se odvíjí od vámi zvoleného typu studia (vybraný jazyk, délka studia) a také podle intenzity výuky. Cena se může pohybovat od 2 000 až do 100 000 Kč.

Více z rubriky Pro ženy a muže

Trendy svatební účesy

Módní svatební šaty

Vztah na dálku

Co muži nesnášejí na ženách

Manželská poradna může vyřešit problém

Partnerské vztahy mohou i potrápit

Neplodnost bohužel stoupá

Seznámení po internetu 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies