Jak na zpevnění pokožky

Trápí vás povislá kůže způsobená rychlým úbytkem hmotnosti? Už nemusí! Poradíme vám, jaké přípravky vám zaručeně pomohou k pevnější a pružnější pokožce.

Omotaný metr kolem ženského břicha

Zpevňující přípravky pro povadlou pokožku

Povadlé pokožce lze pomoci k lepší pružnosti díky zpevňujícím přípravkům - například krémy, gely, apod. Těch je na trhu velké množství, stačí si tedy vybrat ten, který Vám bude vyhovovat nejlépe. Ovšem tím péče o povadlou pokožku nekončí. Je celkem jedno, jaký přípravek si pro zpevnění pokožky vyberete, důležité je, jakým způsobem jej budete aplikovat.

Jak aplikovat zpevňující přípravky?

Nestačí jen přípravek dvakrát denně nanést. Aby se dostavil nějaký výsledek, je třeba jej vmasírovat do pokožky pomocí speciálního kartáče. Kartáčem přípravek do pokožky aplikujte krouživým pohybem po dobu cca 2 až 3 minut. Tím podpoříte nejen účinek krému, ale také prokrvení kůže, odstraníte staré zrohovatělé vrstvy, obnovíte lymfatický oběh a také do pokožky účinně vpravíte látky, které podporují její pružnost a elasticitu.

Vyzkoušejte zeštíhlující zábaly

Vhodný sport pro zpevnění pokožky

Mezi druhy cvičení, které pomáhají odstranit ochablou kůži patří zejména dřepy, břišní tance, pilates a nebo například aerobic. Dopřejte si takový pohyb alespoň jednou týdně. Před, během i po sportovní aktivitě nezapomeňte na pitný režim - denně vypijte nejméně 2 litry vody, abyste se pleť vlhkostí zásobila i zevnitř. Vhodné je také užívání hořčíku a zinku ve formě potravinových doplňků.

Posílení lymfatického oběhu

Obnově a posílení lymfatickému oběhu a tím také zpevnění pokožky můžete pomoci také prostřednictvím lymfodrenáže. Existují dva základní typy lymfodrenáží - přístrojová (například přístrojem zvaným Vacupress) a manuální (prováděná ručně). Pro zpevnění pokožky je účinnější manuální lymfodrenáž, která pomáhá pročistit, zpevnit a prokrvit pokožku a zároveň úspěšně léčí i projevy celulitidy. Aby byly znát výsledky, je nutné absolvovat cca 10 aplikací v časovém rozestupu 2 - 3 dny.

Nastartujte lymfatický systém svého těla pomocí lymfodrenáže

Speciální stahovací prádlo

Stahovací prádlo neslouží pouze ke tvarování postavy pod oblečení a nebo jako pomůcka po plastické operaci. V současné době je na trhu k dostání i takové stahovací prádlo, které Vám dopomůže ke tvarování postavy a vyhlazení povadlé pokožky. K dostání je nejen spodní prádlo, ale také elasťáky či speciální podkolenky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies